![]() |
Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!! |
![]() |
![]() |
#1 |
mesanihta
|
![]() Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!!Tıpkı türban takanlara karşıyım demek kadar normal olan bir söz öbeği ![]() ![]() Şimdi yazdıklarım tamamiyle hayal ürünü olmakla beraber sadece düşünmeniz için yazılmıştır ![]() Toplum size baskı yapıyor başınız açık olduğu için, belediyeye paso almak için başvurduğunuz zaman bile başı kapalı fotoğraf istiyorlar sizden ![]() Üniversite önlerinde zincirliyor arkadaşlarınız sadece başı açık diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tamam siz de bu ülkenin evladısınız deniyor ama siz üvey evlat maumelesi görüyorsunuz ![]() ![]() "Başı Açık Olmaya Özgürlük" mitingleri düzenliyorsunuz ![]() ![]() Kafalarına göre çizdikleri dine mensup olmanız için baskı görüyorsunuz ![]() Siz hayır böyle böyle deyip ayet numarlarını söylerken dini kullanmış oluyorsunuz ve başı açık olmayı siyasallaştırmakla suçlanıyorsunuz ![]() Lakin sizin için gerçek refah yaşam düzeyini vereceklerini iddia eden başı kapalı insanlar kendilerini tanrı yerine koyup size bir din yaratmaya çalışıyorlar üstelik biz de o dine mensubuz diyerek ![]() Alıntıdır ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!!Aslında insanların özgürlüğüne karışılmamalı ama nedense herşeyde bir kusur buluyorlar
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
E-S'im
|
![]() Cevap : Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!!Öncelikle yazın için teşekkür ederim ![]() Ancak başörtüden bahsederken bir bez parçası diyemezsin ![]() ![]() Ortada sanki bir suçlu varmış gibi yazılmış bu yazı,oysa ne başı açıklar suçlu ne de başı kapalılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Suskunluğum asaletimdendir ![]() ![]() ![]() Her lafa vercek bi cevabım var elbet ![]() ![]() ![]() Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye ![]() ![]() ![]() Birde söyleyene bakarım adammı diye ![]() ![]() ![]() INSANLARIN SIZE KARSI OLMALARI DIYE BIRSEY YOKTUR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!!Sevgili E-S'im, söylediklerine ben de katılıyorum, tabiki bu konularda ne bir haklı bulunacağına ne de bir orta yol bulunabileceğine inancım yok ![]() ![]() ![]() ![]() Başı açık ve kapalı olanların birbirlerine saygılı olmalarından bahsetmişsin ki haklısın, bunun en iyi örneğini yaşıyorum, benim kız kardeşimin başı açık ben ise kapalı bir kızım ve aramızda da bir sıkıntı yok Allah' şükür ![]() ![]() Dediğim gibi bir arkadaşımızın duygulanarak, içinden gelerek kaleme döktüğü hislerini bu foruma aktardım, elbetteki içinde hatalar olabilir ![]() ![]() Uyarın için çok teşekkür ederim Allah'a emanet olun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|