Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açık, başı, karşı, olanlara, olmak

Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!!

Eski 01-15-2010   #1
mesanihta

Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!!

Tıpkı türban takanlara karşıyım demek kadar normal olan bir söz öbeği Evet gerçekten bak o kadar hayatımıza girmiş, o kadar hayvanlaşmışız ki insan ırkı birbirinden nefret eder olmuş nedeni ise bir bez parçası

Şimdi yazdıklarım tamamiyle hayal ürünü olmakla beraber sadece düşünmeniz için yazılmıştır

Toplum size baskı yapıyor başınız açık olduğu için, belediyeye paso almak için başvurduğunuz zaman bile başı kapalı fotoğraf istiyorlar sizden
Üniversite önlerinde zincirliyor arkadaşlarınız sadece başı açık diye Başı kapalı üniversite öğrencileri size yardım etmek, toplumun lokomotifi olmak yerine sizi daha çok aşağılıyor Başı açıklara ikinci sınıf insan muamelesi yapılıyor bu ülkede ve sevmeniz bekleniyor

Tamam siz de bu ülkenin evladısınız deniyor ama siz üvey evlat maumelesi görüyorsunuz Devletin insanlar için olduğunu unutmuş insancıkların başınızın kapanması için yapmadıkları hinlikler kamıyor

"Başı Açık Olmaya Özgürlük" mitingleri düzenliyorsunuz Sizin dininize göre başı açık kalmak şart lakin diğer başı kapalı insanlar "hayır biz de o dine mensubuz ve böyle böyle yazıyor o kitapta" diyorlar
Kafalarına göre çizdikleri dine mensup olmanız için baskı görüyorsunuz
Siz hayır böyle böyle deyip ayet numarlarını söylerken dini kullanmış oluyorsunuz ve başı açık olmayı siyasallaştırmakla suçlanıyorsunuz
Lakin sizin için gerçek refah yaşam düzeyini vereceklerini iddia eden başı kapalı insanlar kendilerini tanrı yerine koyup size bir din yaratmaya çalışıyorlar üstelik biz de o dine mensubuz diyerek

Alıntıdır

Cevap : Başı Açık Olanlara Karşı Olmak..!!

Eski 01-15-2010   #2
Gözyaşı

Aslında insanların özgürlüğüne karışılmamalı ama nedense herşeyde bir kusur buluyorlar

Eski 01-15-2010   #3
E-S'im

Öncelikle yazın için teşekkür ederim
Ancak başörtüden bahsederken bir bez parçası diyemezsinBöyle bir hakkın yok çünkü!Şimdi başı kapalı tanrı muamelesi yapan kızlar grubundan sancaksın belki beni ama doğru söylüyorum insanların değer verdiği şeylere küçümser tarzda kelimeler kullanmam yanlış
Ortada sanki bir suçlu varmış gibi yazılmış bu yazı,oysa ne başı açıklar suçlu ne de başı kapalılarHatta toplumu bu şekilde sınıflandırmak bile insanın onurunu kırmaya öyle bir yetiyorkiBen nasıl kardeşimin dekolte giymesine,özgürce eğitim hakkını kullanabilmesine,mini etek giymesine aldırmadan yaklaşabiliyorsam oda benim başörtüme,çarşafıma,pardesüme o şekilde yaklaşabilmeliAncak bizim toplumumuz bunu algılayabilcek seviyeye ulaşmadığı için(bazı insanlar yüzünden)bu sorunları yaşıyoruzMalseef yaşamayada devam etcezNasılki bir savaşda kazanan olmadığı gibi bu konudada haklı yok,haklı olmasına göre derecelendirmek gerekirsede tabiki başı kapalılar daha çok eziliyorBu göz ardı edilmemesi gerekirİnsan laflara maruz kalır,cevabını verir geçer,birisi bişey söyler aldırış etmezAncak sürülerek bir yerden atılır ve hiçbişey yapamazsa bu insanın zoruna daha çok giderSelametle

Suskunluğum asaletimdendir

Her lafa vercek bi cevabım var elbet

Lakin bir lafa bakarım , lafmı diye

Birde söyleyene bakarım adammı diye

INSANLARIN SIZE KARSI OLMALARI DIYE BIRSEY YOKTURONLAR KENDI MENFAATLARININ YANINDADIR
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 01-17-2010   #4
mesanihta

Sevgili E-S'im, söylediklerine ben de katılıyorum, tabiki bu konularda ne bir haklı bulunacağına ne de bir orta yol bulunabileceğine inancım yok Ben sadece başka bir forumda okuduğum yazıyı ricalar üzerine bu forumda paylaştım, yani yazıyı ben yazmadım
Başı açık ve kapalı olanların birbirlerine saygılı olmalarından bahsetmişsin ki haklısın, bunun en iyi örneğini yaşıyorum, benim kız kardeşimin başı açık ben ise kapalı bir kızım ve aramızda da bir sıkıntı yok Allah' şükür
Dediğim gibi bir arkadaşımızın duygulanarak, içinden gelerek kaleme döktüğü hislerini bu foruma aktardım, elbetteki içinde hatalar olabilir
Uyarın için çok teşekkür ederim
Allah'a emanet olun

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com