![]() |
Kral ve Dört Karısı |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Kral ve Dört KarısıBir zamanlar, büyük ve güçlü bir ülkeyi yöneten bir kralın 4 eşi varmış ![]() ![]() Kral üçüncü eşini de çok severmiş ![]() ![]() İkinci eşini de severmiş kral ![]() ![]() Kraliçe olan birinci eşiymiş kralın ![]() ![]() Bir gün kral ölümcül bir hastalığa yakalanmış ![]() ![]() En çok sevdiği dördüncü eşine ölüm yolculuğunda kendine eşlik etmek ister mi diye sorduğunda aldığı yanıt kalbine bıçak gibi saplanan kısa ve net �mümkün değil " olmuş ![]() ![]() ![]() �Hayatım boyunca seni sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her sorunumda her zaman yanımda olan bana yardım eden sendin, bu sorunumda da bana yardımcı olur musun talebine karşı ikinci eşinden; "Bu sorunun için hiç bir şey yapamam, olsa olsa sana mezarına kadar eşlik eder, güzel bir cenaze töreni yaptırır ve yasını tutarım" karşılığını almış ![]() Büyük bir hayal kırıklığı yaşamakta olan kral birinci eşinin sesi ile irkilmiş ![]() ![]() ![]() ![]() �Ah !� diye inlemiş kral; "keşke bir şansım daha olsaydı ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşamda hepimiz 4 eşliyiz aslında ![]() ![]() ![]() Üçüncü eşimiz sahip olduğumuz makamımız ve statümüzdür ![]() ![]() İkinci eş ailemiz ve dostlarımızdır ![]() ![]() Birinci eş ise benliğimiz ve ruhumuzdur ![]() ![]() ![]() ![]() Unutmayın; Yediklerimiz değil, hazmettiklerimiz bizi güçlü yapar ![]() Kazandıklarımız değil, biriktirdiklerimiz bizi zengin yapar ![]() Okuduklarımız değil, hatırladıklarımız bizi bilgili yapar ![]() Başkalarına verdiğimiz öğütler değil, bizzat uyguladıklarımız bizi insan yapar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|