![]() |
Hediyelik Saatler |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Hediyelik Saatlerhediyelik saatler Saat deyip geçmeyin, bu saatlerin her biri adeta birer mücevher gibi… Hediye paketinden çıktığında, kesinlikle beğenilecek bir sürpriz arıyorsanız, saat rehberimize bir göz atın ve en çok beğendiğinizi sevdiklerinizle paylaşın ![]() İhtişam perisi Girard-Perregaux markası, saatçilik tecrübesiyle pırlantayı buluşturarak Cat's Eye Haute Joaillerie eserini yarattı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kar taneleri Chopard'ın Happy Sport koleksiyonundan olan beyaz saat, 3 adet hareketli pırlantası ve 1 adet hareketli kar tanesi motifiyle çok eğlenceli ![]() Zarafet sembolü La Mini D de Dior, yalın bir şıklık arayanlar için ![]() ![]() Klasik ve zarif Cartier - Tank Française saati değişiklikten çok fazla hoşlanmayan ve zevkleri kolay kolay değişmeyen kadınlar için ideal ![]() ![]() Güçlü ve şık Bulgari tasarımı Assioma D paslanmaz çelikten oval kasasıyla çok sert ve güçlü görünüyor ![]() ![]() Değerli Ebel - Beluga Tonneau altın rengindeki incecik kadranı, küçük akrep ve yelkovanı sayesinde bir bilezik gibi görünüyor ![]() Spor şıklık Büyük ihtimalle şu anda üzerinizde boyfriend ceketiniz ve tişörtünüz var ![]() ![]() ![]() Sofistike zamanlar Louis Vuitton Tambour Quartz, ortasındaki pırlanta monogram çiçeği, mavi kadranı ve parlak deri kayışıyla bir klasik olmaya aday ![]() Tasarım harikası Cartier Libre Noeud, markanın mücevher saat koleksiyonundan nadide bir parça ![]() ![]() Beyaz geceler Hermes Cape Cod serisinin Tono modeli, markanın efsanevi zincir bileklik modelin ilham alınarak dikdörtgen kasa ile tasarlanmış ![]() ![]() Gökkuşağı Bovet'nin Rainbow Dial koleksiyonu, ismini gökkuşağı rengindeki rakamlarından alıyor ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Hediyelik Saatler |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Hediyelik SaatlerPaylaşım için sağol
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : Hediyelik Saatlerbu benim tarzım çok mersi şengül abla hepside çok şıklar ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BlueNighT
|
![]() Cevap : Hediyelik SaatlerSaat hediye Edenim bile yok :(
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Hediyelik SaatlerBöyle bişeyi hediye edicek kimse ben pek tanımıyrorum :) |
![]() |
![]() |
|