![]() |
İran: Atom Bombası Yasaklansın 21.12 |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() İran: Atom Bombası Yasaklansın 21.12İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri Said Celili, Atom Bombasının Yasaklanması Gerektiğini Söyledi
![]() İran Ulusal Yüksek Güvenlik Konseyi Genel Sekreteri ve Nükleer Başmüzakereci Said Celili, ülkelerin nükleer enerji üretme hakkı olduğunu, ama atom bombasının yasaklanması gerektiğini söyledi ![]() Resmi ziyaret için geldiği Tokyo'da konuşan Celili, ülkesinin Japonya ile işbirliği yapmak ve bütün ülkelere “nükleer silahlardan arınmış bir dünya için” yardım etmek istediğini belirtti ![]() ![]() Sahip olduğu 53 reaktörle dünyanın üçüncü büyük nükleer enerji üreticisi olan Japonya'nın nükleer silahı bulunmuyor ![]() ![]() Batılı ülkelerin nükleer silah üretmek için nükleer tesis kurmakla itham ettiği İran, Buşehr kentinde Ruslar tarafından inşa edilen ilk nükleer üretim tesisini açmaya hazırlanıyor ![]() haberler ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|