![]() |
Dua Edenin "Rabbim" Demesi, Allahın "efendim" Demesidir |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Dua Edenin "Rabbim" Demesi, Allahın "efendim" DemesidirDua edenin, 'Rabbim' demesi,
![]() ![]() ![]() ![]() Birisi her gece kalkip ![]() ediyordu ![]() ![]() Seytan ona dedi: Ey ![]() Bütün gece ![]() Sana bir tek cevap bile gelmiyor, daha ne zamana kadar dua edeceksin? Adamin gönlü kirildi, basini yere koydu ve uyudu ![]() Rüyasinda ona söyle dendi: Kendine gel uyan! Niye duayi, zikri biraktin? Neden usandin? Adam: Buyur diye bir cevap gelmiyor ki, kapidan kovulmaktan korkuyorum dedi ![]() Bunun üzerine dendi ki ona: Senin ![]() ![]() ![]() ![]() Senin yalvarisin, ![]() uçurmasindandir ![]() ![]() ![]() Senin çabalarin, çareler araman, ![]() yaklastirmasi, ayaklarindaki baglari çözmesindendir ![]() ![]() ![]() Senin korkun, sevgin, ümidin ![]() kemendidir ![]() ![]() ![]() Senin her Yarabbî demenin altinda, ![]() demesi vardir ![]() ![]() ![]() Gafilin, cahilin canİ, bu duadan uzaktir ![]() ![]() ![]() Çünkü Yarabbî demeye izin yok ona ![]() ![]() ![]() Agzinda da kilit var, dilinde de ![]() ![]() ![]() Zarara ugradigi zaman, aglayip, sizlamasin diye ![]() ![]() ![]() ![]() Bununla anla ki, ![]() Dünya saltanatindan daha iyidir ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Dua Edenin "Rabbim" Demesi, Allahın "efendim" Demesidir |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Dua Edenin "Rabbim" Demesi, Allahın "efendim" DemesidirHarikaydı, elinize sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Dua Edenin "Rabbim" Demesi, Allahın "efendim" Demesidir |
![]() |
![]() |
#3 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Dua Edenin "Rabbim" Demesi, Allahın "efendim" Demesidirçok etkileyiciydi, harikaydı teşekkürler
![]() |
|