Bu Otomobilin Yakıtı Çikolata |
10-30-2009 | #1 |
peri
|
Bu Otomobilin Yakıtı ÇikolataDireksiyonu geri dönüştürülmüş havuçtan mamul, ayrıca atık çikolata ve şarapla çalışıyor Warwick Üniversitesi’nden mühendis ve bilimciler ‘dünyanın en çevreci’ yarış otomobilini üretti Direksiyonu geri dönüştürülmüş havuçtan mamul, atık çikolata ve şarapla çalışan ve saatte 200km yapabilen yarış otomobili piste çıkıyor Atık çikolata ve şarap posasından üretilen bio-dizel yakıtla çalışan Formula 3 aracının 2 litre hacimli BMW motoru saatte 215km hız üretebiliyor, 0-100 km arası hızlanma süresi ise 3 saniyenin altında Bir depo benzinle 55 kilometre yol yapabilen Formula 3’ün gövdesinin yarısından fazlası geri dönüştürülmüş malzemeden yapılmış Örneğin aracın direksiyon simidi, havuç suyu üreten tesislerdeki atık liflerin işlenmesiyle elde edilen malzemeden mamul Çevreci yarış otomobilinin 17 Ekim’de İngiltere’nin Kent şehrinde yapılacak olan çevreci yarış otomobilleri yarışına katılacağı ve hızının saatte 240 kilometrenin üstüne çıkmasının beklendiği belirtiliyor
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir |
Cevap : Bu Otomobilin Yakıtı Çikolata |
10-30-2009 | #2 |
bukett
|
Cevap : Bu Otomobilin Yakıtı Çikolataanam nasıl bir yakıt bu yaw :D yazık çikoltaya :D bana versnler bn yiyim :D :D
12-10-2009 | #4 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bu Otomobilin Yakıtı Çikolataçevreciler abartır herşeyi deriz ama kafaları iyi çalışıyo