![]() |
Hamsi Sarma (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Hamsi Sarma (4 Kişilik)HamsiSarma (4 Kişilik) ![]() 400 gr ![]() 1 demet karalahana 4 adet taze soğan 1 demet maydanoz 2 çorba kaşığı sıvı yağ Tuz , Kırmızı biber Karabiber Yemeğin Tarifi Hamsileri kafalarını koparıp kılçıklarını çıkararak fileto olarak ayıklayın, yıkayıp durulayın ![]() ![]() Bir tencerede karalahana yapraklarını tuzlu suda yumuşayıncaya kadar kaynatın ![]() ![]() Diğer bir kapta ince kıyılmış taze soğanları, kıyılmış maydanozu, tuz, karabiber ve kırmızı biberi karıştırıp yumuşayıncaya kadar ovun ve 2 çorba kaşığı sıvı yağı ilave edip karıştırın ![]() ![]() Karışımı karalahana yapraklarına yeleştirip azar miktarda margarin koyup kenarları da kapanacak tarzda rulalar haline getirin ![]() ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Hamsi Sarma (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hamsi Sarma (4 Kişilik)Değişik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
peri
|
![]() Cevap : Hamsi Sarma (4 Kişilik)ewet bende baktım o yusden eklıyım yaparıs dedim görunuş gusel
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Hamsi Sarma (4 Kişilik)Becerebilirmiyiz acaba ;))
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
peri
|
![]() Cevap : Hamsi Sarma (4 Kişilik)benim yemek bılgım yok ama okuyup beceririz
![]() |
![]() |
|