![]() |
Sirkede Barbunya Balığı (4 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Sirkede Barbunya Balığı (4 Kişilik)SirkedeBarbunyaBalığı (4 Kişilik)
![]() 1 Kg Barbunya Un 1 Bardak Sirke(İçine bir çay kaşığı bal eklenip karıştırılmış) Birkaç Kuru Defne Yaprağı 2-3 Diş Sarımsak Biberiye Kırmızı Biber Kıyılmış Maydanoz Zeytinyağı Balık Suyu Tuz , Karabiber Yemeğin Tarifi Fırının ısısını 180 dereceye getirin ![]() Ayıklayıp iyice yıkadığımız maydanozları kurutun ![]() ![]() Balıkların pullarını kazıyın, karaciğer dışında içini temizleyin, yıkayıp kurutun ![]() ![]() Isıya dayanıklı olan ve balıkların kat kat dizilmesini sağlayacak kadar geniş bir kabı biraz yağlayın ![]() ![]() ![]() Biraz zeytinyağı gezdirin, tuz, biber ekip balık suyu ve sirke dökün ![]() Kabı sıcak fırına verin, balıklara hiç dokunmadan 20 dakika kızarmasını sağlayın ![]() ![]() Çıkardıktan sonra balıkları servis tabağına dizin, suyunu süzün ![]() ![]()
__________________
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|