![]() |
Doğum Sancısı |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Doğum SancısıAdamın biri çok zenginmiş hayatta her istediğini yapmış bir şeyi merak ediyormuş doğum sancısı hemen aile doktorunun yanına gidiyor -doktor ben hayatta her türlü zevki tattım ![]() oda doğum sancısı çok merak ediyorum nasıl duygudur bu ![]() para bana bu duyguyu tattırırsan sana helal olsun ![]() doktor: aman beyefendi bu imkansız birşey siz kadın değilsinizki bu kadınlara mahsus bir olay ![]() doktor biryandan servet denilecek parayıda kaçırmak istemiyor ![]() aklın samimi olduğu birazda cin gibi olan başka bir doktor arkadaşı geliyor ![]() -beyefendi ben bu işi beceremem ama çok samimi olduğum iyi bir doktor arkadaşım var ona bir telefon edeyim bakalım o ne diyecek ![]() adam: ne yaparsan yap bana bu duyguyu tattır ![]() ![]() doktor hemen arkadaşını arıyor ![]() olduğunu söylüyor ![]() hemen bana gönder o arkadaşı diyor ![]() adresini adama veriyor ![]() diğer doktorun yanına adamı gönderiyor ![]() aradan zaman geçiyor 3 saat sonra doktorun telefonu çalıyor doktor telefona cevap veriyor ![]() -hemşerim hemen arabana atla muayenehaneme gel işi hallettim payına düşen 10 milyarı al çünkü bu salağı bana sen gönderdin ![]() doktor arabasına binip doğru arkadasşının muayene hanesine gidiyor arkadaşı içerde adam görünürlerde yok doktor arkadaşına yahu nasıl hallettin bu işi bu imkansız bir olay ![]() -çok kolay oldu zaten gönderdiğin adam yan odada inanmazsan nasıl kıvranıyor aç kapıyı gör istersen ![]() doktor yavaşça yan odanın kapısını aralıyor gerçekten adam içerde kendini yerlere atıyor bağırıyor inliyor ![]() doktor arkadaşına: -arkadaş iyide nasıl yaptın onu bana anlat arkadaşı: -çok kolay ![]() ![]() poposunada 2 dikiş attım hadi bakalım çıkarabilirse çıkarsın :=))) |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Doğum Sancısı |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Doğum Sancısı![]() ![]()
![]() |
|