Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kuantum, kuran, şanal

Kuantum ve Kur'an , R. Şanal

Eski 12-03-2009   #1
Şengül Şirin

Kuantum ve Kur'an , R. Şanal

Kuantum ve Kur'an , R Şanal

Kuantum ve Kur'an R Şanal
Ladybirds

» Parapsikoloji

Şubat 2009, 240 sayfa, ISBN: 9789944053372

İlgili Kişiler : Ali Bektan, Dilek Evren, Fadime Emir, Werner Keller Kuantum Fiziği'nin temel önermeleri, Kur'anda ulaştırılmaya çalışılan mesajla birebir örtüşüyor

Gözlemciyle gözlenenin dinamik ilişkisi, "dolanıklık" prensibi ve evrenin enerji temelli akıllı yapısı

Bütün bunlar bazı çarpıcı ayetlerde saklı sırla o kadar örtüşüyor ki!

Örneğin sadece Fatiha Suresi'nin anlamını çözmek, bütün dünyanın bir hafta bayram yapmasına neden olabilir

Bu kitapta Kuantum ile Kur'an arasındaki ortak noktalardan hareketle değişim ve bütünleşme için meditasyon çalışmaları da bulacaksınız

Bugün neden dünyanın en fakir ülkelerinin arasında otuz dört tanesi Müslüman ülkesi?

Bunun sebebi elbette Kur'an mesajı olamaz

Belki de bu ruhu kaybettikçe ve kaybedildiği oranda yol dik, engebeli ve karanlık oluyor

Vahyin özünde saklı ışığı fark ettiğimizde neler olacağını anlamak için tarihe bakmak yeterli değil mi?

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com