![]() |
Kuantum ve Kur'an , R. Şanal |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kuantum ve Kur'an , R. ŞanalKuantum ve Kur'an , R ![]() Kuantum ve Kur'an ![]() ![]() Ladybirds » Parapsikoloji ![]() İlgili Kişiler : Ali Bektan, Dilek Evren, Fadime Emir, Werner Keller Kuantum Fiziği'nin temel önermeleri, Kur'anda ulaştırılmaya çalışılan mesajla birebir örtüşüyor ![]() Gözlemciyle gözlenenin dinamik ilişkisi, "dolanıklık" prensibi ve evrenin enerji temelli akıllı yapısı ![]() ![]() ![]() Bütün bunlar bazı çarpıcı ayetlerde saklı sırla o kadar örtüşüyor ki! Örneğin sadece Fatiha Suresi'nin anlamını çözmek, bütün dünyanın bir hafta bayram yapmasına neden olabilir ![]() Bu kitapta Kuantum ile Kur'an arasındaki ortak noktalardan hareketle değişim ve bütünleşme için meditasyon çalışmaları da bulacaksınız ![]() Bugün neden dünyanın en fakir ülkelerinin arasında otuz dört tanesi Müslüman ülkesi? Bunun sebebi elbette Kur'an mesajı olamaz ![]() Belki de bu ruhu kaybettikçe ve kaybedildiği oranda yol dik, engebeli ve karanlık oluyor ![]() Vahyin özünde saklı ışığı fark ettiğimizde neler olacağını anlamak için tarihe bakmak yeterli değil mi?
![]() |
|