|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
açıdan, bolluğa, hastalıktan, kuantum, mutluluğa, sıçrama, yokluktan, şanal, şifaya |
![]() |
Kuantum Sıçrama / Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya... , R. Şanal |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kuantum Sıçrama / Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya... , R. ŞanalKuantum Sıçrama / Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya ![]() ![]() ![]() ![]() Kuantum Sıçrama / Acıdan Mutluluğa,Yokluktan Bolluğa, Hastalıktan Şifaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ladybirds » Kişisel Gelişim » Parapsikoloji ![]() Bir insan neden sorunlarla karşılaşır ? (Neden hasta olur, yoksullaşır ya da yalnız kalır?) a)Tanrı, ona bilinen ya da bilinmeyen bir nedenle ceza vermiştir ![]() )Şansız olduğu için karşısına hep yanlış insanlar çıkmıştır ![]() c)Havadan, sudan, aldığı gıdalardan, çok çalışmaktan, çok oturmaktan, mesleki nedenlerden ya da çocukken yaşadığı travmadan dolayı rahatsızlanmış olabilir ![]() d)Irsi (genetik) nedenlerdendir yoksulluğu ![]() e)Bilinmeyen nedenlerle yakalanmıştır bu illete ![]() ![]() f)Astroloji haritasındaki gezegenlerin yaptıkları açılarla ilgili olarak sorunlarla karşılaşmıştır ![]() g)Hiçbiri ya da hepsi ![]() Doğru cevap “g” şıkkıdır ![]() Kuantum Sıçrama bu sorulara yanıt veriyor ![]()
![]() |
|