![]() |
Seninle Nereye?.. |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Seninle Nereye?..BAYRAM boyunca gazeteleri okudukça, televizyonlara gözüm takıldıkça, şunu düşündüm: Seninle biz ne yapacağız? ![]() ![]() Neye elini atsan rezil ediyorsun ![]() ![]() ![]() Eğlenirken havaya sıkıp insanları vuruyorsun, ormana gidince ormanı yakıyorsun, denize girince içine yapıyorsun ![]() ![]() ![]() Maça giderken, yanına satır alıyorsun ![]() ![]() ![]() Trafiğe çıkınca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bak bayramda 70 mi, 80 mi ölü var diyorlar ![]() ![]() ![]() * İbadetin bile bir günah ![]() ![]() ![]() Elinde bıçak, üstün başın kan içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yollar, caddeler, sokaklar, kapıların önü, balkonlar, hatta deniz bile kıpkırmızı kan içinde ![]() ![]() ![]() Bayramı dahi vahşete çevirebiliyorsun ![]() ![]() ![]() Seninle nereye varılır? ![]() ![]() Nasıl? ![]() ![]() * En yüce değerler bile senin elinde başka bir şey oluveriyor ![]() ![]() ![]() Yani "insan hakları" ile yeşil alanın ortasına ruhsatsız köfteci tezgâhı kurmanın ne alakası var? ![]() ![]() Avanta kömür-nohut alarak oy verirken demokrasiyi hatırlamıyorsun da, alkollü araba kullanırken yakalanınca "demokrasi" nereden aklına geliyor? ![]() ![]() Kaçak inşaata o bayrak asmak ne oluyor? ![]() ![]() Bak; Türkiye AB şansını yitirdi, senin tercihlerin yüzünden ![]() ![]() ![]() Ben biliyorum; sen şimdi TIR'ın arkasındaki portakal sandıkları arasında AB'ye gitme planları yapıyorsundur ![]() ![]() ![]() * Televizyonlar, gazeteler, sinemalar, bilgisayarlar, tüm bu olup bitenler sana hiçbir şey öğretemiyor ![]() ![]() ![]() Dün bir bayramın arkasından baktım; medeniyet, insaf, merhamet, görgü, sevgi, saygı yanından geçmemiş ![]() Seninle nereye varılır? ![]() ![]() ![]() Nereye? ![]() ![]() Bekir Coşkun |
![]() |
![]() |
|