Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Resim Sergisi > Enteresan Resimler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akan, altında, denizin, nehir

Denizin Altında Akan Nehir

Eski 11-26-2009   #1
Equinox
icon109

Denizin Altında Akan Nehir

Bu inanılmaz görüntüler profesyonel dalgıç Anatoly Beloshchin tarafından çekildi Usta dalgıç, Meksika sularının derinlerinde yer alan Cenote Angelita mağarasında yaptığı keşif dalışında bu inalımaz görüntüleri elde etti

Denizin ortalama 60 metre derinliğinde akan bu nehir gerçekten görenleri hayrete düşürüyor
'Doğa ne ilginç bir oluşum' dedirten bu manzarayı Anatoly Beloshchin şöyle tarif ediyor: 'Önce suyun 30 metre derinliğine indim Bu bölümde tatlı su vardı Sonra 60 metre derine indiğimde suyun gittikçe tuzlu bir hal aldığını gördüm Altımda bir nehir akıyordu Hem de suyun içinde Bu akan nehir aslında hidrojen sülfür tabakasıydıBu deneyimi herkesin tatmasını isterdim'

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com