![]() |
Atamalar 82 Branşta Yapılacak |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Atamalar 82 Branşta YapılacakMilli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, 82 branşta ataması yapılacak 10 bin öğretmenin 700'ünün okul öncesi öğretmeni olacağını söyledi
![]() TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen, 10 bin öğretmen kadrosuna 31 Aralık'a kadar atama yapılmasına ilişkin kanun teklifinin tümü üzerindeki görüşmeler tamamlandı ![]() Milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, bazı bölgelerde, kız çocuklarını okula göndermeme eğiliminin olması nedeniyle, bu çocukların çoğunun okula gidemediğini söyledi ![]() ![]() Bakan Çubukçu, şartlı nakit transferinde, erkek çocuklarına göre kız çocuklarına pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade etti ![]() 10 bin öğretmen atamasının 82 branşta yapılacağını kaydeden Çubukçu, bu atamadan, sözleşmelilerin ne kadarının yararlanacağını tahmin etmelerinin mümkün olmadığını bildirdi ![]() Milli Eğitim Bakanı Çubukçu, OECD ülkeleri ile kıyaslandığında öğretmenlerin maaşlarının iyi olduğunu belirtti ![]() ''Kasım ayının sonuna kadar sözleşmeli öğretmenlerin tümünün kadroya alınacağı'' şeklinde bir söz söylemediğini dile getiren Çubukçu, ataması yapılmayan eğitim fakültesi mezunlarının tamamının kamuda istihdam edilmesinin mümkün olmadığını bildirdi ![]() Bakan Çubukçu, okul öncesi eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini söyleyerek, ataması yapılacak 10 bin öğretmenden yaklaşık 700'ünün okul öncesi öğretmeni olacağını kaydetti ![]() AA
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|