![]() |
Yaşama Dair Herşey... |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Yaşama Dair Herşey...![]() bu odanın alacakaranlığından, okyanusundan, beni boğan dalgalarından, tenimde kalan tuzdan ve yastıklarda kuruyan gözyaşından hiç bahsetmedim ![]() Size, Nasılsın diyerek başlayan telefonlarınıza (garip,tuhaf aslında) beyaz bembeyaz tabiatımla "iyiyim" diyorum ![]() Yani aslında korkuyorum bütün bunlar kıyamet bütün bunlar cinnet bütün bunlar cinayet demeye, bir daha düzeltilemeyecek sözler söylemeye korkuyorum ![]() ![]() bol şanslar deyişiniz, şanslar deyişiniz, deyişiniz çınlarken içimde, bunun beni ne kadar kırdığından hiç bahsetmedim ![]() Bahsetmediğim çok şey var daha yaz çiçekleri, cam çiçekleri ölüyor akşamın altını gümüşe dönüyor bunlar da önemli elbette en az, bana ihaneti öğrettiğiniz bana kanatlarımı bıraktırdığınız kadar ![]() ![]() tenimdeki tuzu kırdım yastıklarda kuruyan gözyaşını, ufku terk ettim ![]() Söz kirlendi, kendi uzayımda kendime garsonluk etmekteyim ![]() ![]() Sizinle yaşadığım her şey cinnet, Sizinle yaşadığım her şey cinayetti ![]() Ruh kirlendi, kalbimin kenarında atını durduranlar için akrep beslemekteyim ![]() Birhan Keskin ![]() gövdemi başka gövdeler bilmeyecek artık boşluk sesi ol ![]() ![]() hoşluk sesi ol ![]() ![]() sonra dönüp üz beni ![]() Yüzüm yüzünü terk edeli kıştı ![]() Yeni yeni kıştı ![]() bacaklarımı sarmıştı ![]() ışıklar vardı ![]() ![]() Gözlerim bacaklarıma dolanan kollarıma, sonra bacaklarıma, sonra daha uzağa, salondan da uzağa, o yok yere bakıyordu ![]() Seni bir boşluğa attım gitmek üzereydim kalktım boşluk sesi ol ![]() ![]() hoşluk sesi ol ![]() ![]() Gözlerimdeki ay ışığı gözlerinin körlüğü içindi ![]() Birhan Keskin ![]() ![]() Şehrin ve insanların dışına gidiyordu ![]() ![]() ![]() ![]() zaman dururdu, gözlerini saklar kuytulara, alır başını giderdi ![]() ![]() ![]() sevişmeye, atlıkarıncalara, hüzünlere giderdi ![]() İşte bundan, bu yüzden, çiy düşerdi ovalara, kaygan ![]() Ateş tamamlardı kendini, tarih biterdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadını dalga sesinden dokumuşlardı ay ışıklı ve kumsallı ![]() Kırılıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadının ince ve uzun dokunuşları vardı ![]() ay ışıklı ve kumsallı Birhan Keskin YOLCUNUN SİYAH BAVULU ![]() şimdi nerdeydi, şimdi nerdeydi, ![]() bundandır her gittiğimde aklımda kalmak fikri ![]() ki yaşadığımı sanıyorlar hala ![]() akşamın kör karanlığı vursun alnıma ![]() her zamanki gibi ![]() Birhan Keskin
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|