![]() |
Tanrılar Okulu - Stefano E. D’ANNA |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Tanrılar Okulu - Stefano E. D’ANNATanrılar Okulu Size ‘öğretilen ve anlatılan dünyanın’, anlatıldığı gibi olduğunu söyleyenler sadece anlatanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatınızda önünüze çıkan herkesin özel bir görev ile karşınıza geldiğine emin olun ![]() ![]() ![]() Herkes sizi gösterir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önünüzde gelecek varken, geçmişle uğraşmayın ![]() ![]() ![]() Mea Culpa… Başınıza gelmiş ve gelecek her şeyin tek sorumlusunun kendiniz olduğu gerçeğiyle barışmayı reddettiğiniz her gün tedavi süreciniz gecikecek, ‘yeni bir eski geçmiş’ için her seferinde yeni bir adım attığınızla kalacaksınız ![]() Gerçek, düş artı zamandır ![]() ![]() ![]() Dünyadaki en büyük ekonomik gerçek ‘mutluluk’tur ![]() ![]() ![]() Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Düş, var olan en gerçek şeydir ![]() Kitabın içinden Şömineye bir göz attım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir göl gibi gözüken beyaz döşemenin üzerinde, tam sakınarak birkaç adım atmaya başlamışken, tüm hareketlerimle düşüncelerimi donduran, dehşet veren, gür sesini işittim ![]() Arkasına dönmeden, “Çok kötü bir durumdasın!” dedi ![]() ![]() Aklında çok fazla, sürüyle düşünce var ![]() ![]() Ani bir vuruştan kendimi sakınmak istercesine, “ Ben bir yazman değilim” diye sertçe yanıtı yapıştırdım ![]() ![]() ![]() Kitabın Künyesi Yazarı: Stefano E ![]() Yayınevi: Alteo Yayınları Çeviren: Şükrü Zafer Serinken Türü: Felsefe Sayfa Sayısı: 370 ISBN: 975923404-1 Basım Tarihi: 2004 – Aralık
![]() |
|