![]() |
Kırıldım Aşka Ama Onun Haberi Yok..!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Kırıldım Aşka Ama Onun Haberi Yok..!!!!!![]() KIRILDIM AŞKA AMA ONUN HABERİ YOK ![]() ![]() Biliyorum bazen konuşacak bir şeyimiz kalmıyor sanki, paylaşacak hiç bir şeyimiz yok gibi ![]() ![]() Bugece,sana olan kırgınlığımı rafa kaldırdım,sevgimi aldım avuçlarımın arasına, ona sığınıyorum ![]() ![]() Bir ihtimal gelişine sığındığımı fark ettiysem de, engel olamadım gurursuz ama umutlu hasretine ![]() ![]() ![]() ![]() Çalmayan telefonuma elim gidiyor, seni arayıp sana halen bende olduğunu söylemek istiyorum ama arayamıyorum ya kızarsan yine uyandırdığıma !!! sonra ısrarla yazmaya çalışıyorum ![]() Bende olan seni,hiç kırmadım, değiştirmedim ve hep korudum desem de, sendeki benin nasıl olduğunu, gülüp gülmediğini anlamsız bir sıkıntıyla merak ediyorum ![]() İçimdeki güzelliğine inanıp inanmamanı artık umursamıyorum! Bu gece üşüyorum, üşümem yalnızlığımdan geliyor ve sarıyor her tarafımı ![]() ![]() ![]() Anlamsız ve cevapsız sorular hınzırca sırıtıyor, ben görmemeye çalışıyorum ![]() ![]() Belki de görmeyi istemek gerekiyordu ![]() ![]() ![]() Seviyor sevmiyor diye ![]() Gözlerimi gelişlere verdim, gözlerimdeki hüzün bile seni özlemiş itiraf ettiler sonunda ![]() ![]() ![]() Düşüncelerim gururlu, hayallerim ve sevdamsa değil ![]() Gelseydin, bu gece kendimi unutup sana koşacaktım, susturacaktım içimdeki isyanı, kavgaların ortasında bir güneş gibi doğup ısıtacaktım yüreğini, sevinçten ağlayacaktım bu defa mutluyken hemen sarhoş olmuşum gibi, dokunacaktım, sarılacaktım ![]() ![]() ![]() Eskiden kimi şarkıların ne kadar anlamlı olduğunu düşünürken, şimdi sana olan özlemimin ardından çalınan her şarkı umutsuzluğumu ve sevgimi anlatıyormuş gibi geliyor ![]() Sevdiğim ne çok şarkı varmış, bunu seni özleyişim gösterdi bana ![]() Her şarkıda sen varsın, her yerde, her gördüğüm insanda, denizde,gecede, uykumda ![]() ![]() Bu bir marifetse eğer, neden benim yanımda değilsin kii……? Göz yaşlarım asilliğini yitiriyor ve yenik düşüyorum sevdana ![]() Yoksun! Belki de hiç gelmemiştin ben, geldiğini sandım ![]() ![]() ![]() Kimi zaman bir çocuk oldum gülüşlerinde şımaran, kimi zaman bir kadın, dokunuşlarında kendini bulan ![]() Ama! En çok da sanki imkânsızın oldum ![]() Her gelişimde bir kez daha gönderdiğin oldum ![]() ![]() Ağladığın, bağırdığın ya da sustuğun isyanın oldum, sanki sessizce boşalan göz yaşların, birikmişliğin oldum ![]() Yüreğindeki kadın ben olmak isterken sanki yüreğine sığınan ve tozlanacak olan bir anı olacakmışım gibi ![]() Hak etmediklerin, artık yeter dediklerin ve her şeyin olmak isterken belki de hiçbir şeyin oldum ![]() Sesin hep uzakları çağırıyordu, ben üstüme alındım, sana geldim ![]() ![]() Bilsem, bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenir miyim? Şimdi bir mevsimlik aşkvar avuçlarımda sadece bir mevsim yaşanan ama bir ömür gibi gelen aşk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Suskunluğun en büyük silahın, suskunluğunla vuruyon beni asıl acı olan, canımı acıtan bazen unutulmak ![]() ![]() ![]() Söylesene unutulmak kime yakışıyor? Unutan sen olsan da sana bile yakışmıyor ![]() Merak etme, üstüne giydirmedim bu duyguyu, unutulmayan olmak sende daha güzel duruyor ![]() Görüyorsun işte, aşk a ve sana ihanet etmiyorum ![]() ![]() Benim kırgınlığım aşka ![]() Sen üstüne alınma sakın ![]() ![]() ![]() AMA SEN Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiçim __________________
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|