![]() |
Kürt Açılımı Kürdistan'a Gider |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Kürt Açılımı Kürdistan'a GiderKürt açılımı Kürdistan'a gider Emekli Jandarma Albay ve Yazar Erdal Sarızeybek, Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (ÇUGİAD) düzenlediği "Türkiye Geleceğini Konuşuyor" konferansı için Adana'daydı ![]() ![]() ![]() İşte Sarızeybek'in o konuşmasının önemli satır başları:
-PKK terör örgütünün 30 yıldır yapamadığını, terör örgütü üyelerinin gelmesiyle yaptılar ![]() -Katiller adam olmuş, belediye başkanı çiçekle karşılıyor, İçişleri Bakanı Öcalan'ı muhatap alıyor ![]() - Bugün ülkeyi yöneten siyasi zihniyet, DTP ile anlaşacak ![]() ![]() ÇARPICI ATATÜRK ÖRNEĞİ - AKP ve DTPden başka oy alan olmayacak ![]() ![]() - Atatürk ölene kadar isyanlar çıkmıştır ![]() ![]() ![]() - Açılım diyorsunuz, derebeylikten, toprak ağalığından, cehaletten bahsetmivorsunuz ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kürt Açılımı Kürdistan'a Gider |
![]() |
![]() |
#2 |
Atlıkarınca
|
![]() Cevap : Kürt Açılımı Kürdistan'a Gideryazıklar olsun ne diyelim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kürt Açılımı Kürdistan'a GiderErdal Sarızeybek'in düşüncelerini çok beğeniyorum ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Kürt Açılımı Kürdistan'a Gidererdal sarızeybek çok cesaretli bir emekli asker ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
peri
|
![]() Cevap : Kürt Açılımı Kürdistan'a Gideraynen size katılıyorum onunkadarda cesaretlısı yok zaten |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kürt Açılımı Kürdistan'a Gider![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |