![]() |
Bir Hamam Böceğinin Günlüğü... |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Bir Hamam Böceğinin Günlüğü...Bir Hamam Böceğinin Günlüğü ![]() ![]() ![]() Dün gece yine Ölümle burun buruna geldim ![]() Kendime bir zarar geleceginden degil ama karım Cemile ne yapar sonra ![]() Biz aksam yemegimizi genelde saat 11-12 gibi yerdik, Ama ev sahiplerimizin misafiri geldiginden geç vakitlere kadar oturup yatmadilar ![]() Neyse ki konuklarin gitmesiyle birlikte uykuya daldılar ![]() Bir süre ortalığın sakinleşmesini bekleyip, yiyecek toplamaya basladim ![]() misafirler geldigi için menü çok zengindi ![]() Pasta ve börek kırıntılarına bayılırız ![]() Her neyse ben nevaleyi toplarken Birden mutfagın ışığı yandı ve "Aaaaaa! Karafatma" diye bir ses duydum ![]() bee Salak adam, ben bir erkeğim FATMA da nereden çıktı ![]() Sonracığıma bizim ismimiz HAMAM BÖCEĞİ Böyle seyler delikanliyi bozar ![]() Hadi beni karimla karistirdin diyelim ![]() Sen ne kadarkorkak bir adamsin ![]() Benim kaç katim büyüklügünde olmana rağmen bu bağırış da ne böyle? O korkunç sesin kesilmesiyle birlikte, Sanki ben ona bir şey yapmisim gibi beni kovalamaya basladi ![]() İnanin o kadar da dikkat ediyorum, tabak, çanak bardak üzerinde dolasmamaya çünkü bu dingilin karisi çok titiz ![]() Bazen diyorum ki bu gıcıkların Misafiri Geldiginde git ortalarda dolas böylelikle utanilacak duruma düssünler ![]() ![]() Ama yapamiyorum iste ![]() Ne olursa olsun,ekmek yedigin tekneye kötü gözle bakmamak gerekir ![]() geldigim ilk yillari hatirliyorum da ne güzeldi o günler ![]() ![]() O zamanlar rahattik,çünkü ev sahibimiz Riza amca kördü ![]() ![]() Hatta Riza amcayla ayni sofrada yemek yedigimiz günlerde oldu ![]() Gerçi bizleri görebilseydi nasil davranirdi bilmem ama o hep yüregimizde yasayacak ![]() Riza amcanin durumu pek iyi sayilmazdi, memur emeklisiydi ![]() Bu evde rahmetli karısınınmış,bu yüzden yiyecek konusunda bu kadar fazla seçenegimiz yoktu ![]() Ama daha mutlu ve huzurluyduk ![]() Riza amca bir gün görünmez kazaya kurban gitti ![]() Gerçi onun için bütün kazalar görünmezdi ![]() Riza amcanin topraga verildigi gün biz de oradaydik ![]() Karsi komsusu Osman Zeki bey bize geldiginde ceketini asmisti ![]() Biz de bunu firsat bilip ceketin cebine girdik ![]() Ardindan Osman Zeki beyle birlikte mezarliga dogru yola koyulduk ![]() Riza amcanin üç tane oglu vardi ama bugüne kadar sadece nüfusta gözüküyorlardi ![]() Hayirsizlar daha ilk günden evi satisa çikardilar ![]() Evi su anda oturan adam ve karisi satin aldi ![]() Eve ayak basmalariyla kayinbabam ve kayinvalidemi öldürmeleri bir oldu ![]() sonra iğrenerek cansiz bedenleri kagida sararak çöpe atti ![]() Sanki kendisi çok temizmis gibi ![]() Halbuki tuvaletten çiktiktan sonra ellerini yikamadigina defalarca sahit oldum ![]() Simdilerde kendine üzerinde rahmetli kayinvalidemin resmi olan bir ilaç almis, durmadan üzerimize sıkıp duruyor Kayinvalidem Sultan hanim gençliginde fotomodel oldugu için bu tür ilaçlarin üzerinde resmi bulunuyor ![]() ![]() ![]() kayinbabam tam bir Osmanli erkegiydi ![]() Bugüne kadar rahmetli Riza amcanin anisina bu evde oturduk,artik daha fazla dayanacak halimiz kalmadi ![]() Ese dosta haber saldik ![]() ![]() Belki de sizin evinize yerlesiriz hayat bu belli mi olur? ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|