![]() |
Gazeteci Ahmet Hakan'da Domuz Gribi.... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Gazeteci Ahmet Hakan'da Domuz Gribi....![]() ![]() ![]() ![]() Önce Ece Temelkuran, sonra Yavuz Donat ![]() ![]() ![]() İkisi de salgından nasibi aldı ve yorgan döşek yatmak zorunda kaldı ![]() Şimdi sıra Ahmet Hakan'da ![]() ![]() ![]() Hürriyet yazarı Ahmet Hakan da Domuz Gribi'ne yakalandı ![]() Durumu da epey kötü ![]() ![]() ![]() Yatak, döşek yatıyormuş ![]() ![]() ![]() Bugün Twitter'da açıkladı hastalığını ![]() ![]() ![]() Akşam da CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunumuyla canlı yayınlanacak olan Tarafsız Bölge programı vardı ![]() Fakat, Tarafsız Bölge'ye de girmiş Domuz Gribi ![]() ![]() ![]() Ahmet Hakan hastalığı nedeniyle çıkamadı canlı yayına ![]() ![]() ![]() Tarafsız Bölge yerine Gündem Özel programı yer aldı CNN Türk'te ![]() ![]() ![]() Gazeteciler ![]() ![]() TWİTTER'DA DOMUZ GRİBİ GEYİĞİHakan ve arkadaşları konuyu bugün Twitter'da geyiğini de yaparak gündemlerine aldılar ![]() Ahmet Hakan: Hadi gözünüz aydın: Ben de domuz gribi oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BAŞIM Bİ DÜNYA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sayım Çınar, Seni "hemşirem" olarak atadım ![]() ![]() ![]() ![]() bkayar Hayatımda ilk kez bir klinik mikrobiyoloji uzmanıyla muhatap oluyorum ![]() ![]() EECCEE Peyami Safa'nın "Dokunuzuncu Hariciye Koğuşu"nu okuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kekik, b vitamini, tarçın, tavuk suyuna çorba, destek ilaçları, bal, karabiber, tylenol, bol sıvı ![]() ![]() cuneytozdemir Yanımda kimse yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cüneyt Özdemir ahmethc Bu arada Ahmet, seni hastalandın diye terk eden yoldaşlara bir duyuru yapmak istiyorum; Ben iyileşiyorum beraber takılabiliriz ![]() ![]() ![]() ahmethc c vitaminine yükleniyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ahmethc tavuk suyu çorba harbiden iyi geliyor, bol limonlu ![]() ahmethc işte olacağı buydu Ahmet! Bunca zaman sen yoldaşlık muhabbeti yap ve kötü günde hepsi sağlıklı insanların yanına tüysünler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|