Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amin, doğunun, limanları, maalouf

Doğunun Limanları - Amin Maalouf

Eski 11-15-2009   #1
Şengül Şirin

Ölüme son çare olarak bakmalısın Hiç kimsenin seni alıkoyamayacağını bil Ama ölüme gidebileceğin için onu yedekte tut; sonuna kadar

Diyelim ki gece bir kâbus gördün Bunun bir kâbus olduğunu bilirsin ve kurtulmak için başını biraz oynatman yeter Her şey daha basit, daha dayanılır hâle gelir ve bir bakarsın en korktuğun şeyden zevk alır olmuşsun Hayat seni korkutuyorsa, içini yakıyorsa, en yakınların çirkin maskeler takmışsa

Hayat budur de,

ikinci kez çağrılacağın bir oyun olduğunu söyle Zevk verici ve acı çektirici bir oyun, inanç ve aldatmaca oyunu, maskeler oyunu Onu sonuna kadar oyna, ister oyuncu olarak, ister izleyici olarak İzleyici olman daha iyi, içinden kolay çıkarsın "Son Kurtuluş Çaresi" yaşamama hep yardımcı olmuştur Elimin altında olduğu için, bu çareye hiç başvurmadım Ama ahretin direksiyonu elimin altında olmasaydı, kendimi tuzağa düşmüş hisseder ve bir an önce kaçmaya bakardım"

Yazar : Amin Maalouf
Yayınevi : Yapı Kredi Yayınları

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com