Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydın, boysan, hoş, zamanlardı

Ne Hoş Zamanlardı - Aydın Boysan..

Eski 11-13-2009   #1
Şengül Şirin

Ne Hoş Zamanlardı - Aydın Boysan..

Ne Hoş Zamanlardı - Aydın Boysan

Ne Hoş Zamanlardı

Seksen küsür yıldır hınzırca parıldayan bir çift gözün gördüklerini "feylosofça" bir neşeyle yorumlayan, ışıldayan bir zeka İnsanoğlunun çeşitli hallerini, çelişkilerini, hoşluklarını, "beşer şaşar" espirisi içinde yorumlayan, akıcı bir kalem Hayata dair bilgeliğini ve engin tecrübesini, okurunu gülümseterek aktaran yaşam mimarı"Çevremde ve dünyada, bin türlü sahne yaşadım Her türlü yaşam sahnesi içinde oldum En zorundan, en belalısından, en sevinçlisine kadar Bu denli çeşitlilik, bana gökten paraşütle indirilmedi Ben durmadan arandım Elbet bunca değişiklik, dünyamızın, ama özellikle ülkemizin olağanüstü ilginç bir döneminde yaşadığımdan da kaynaklandıNe ilginçtir, ben doğduğumda yani 1921 yılında, daha Osmanlı İmparatorluğu resmen batmıştı Ama resmen Son padişah Sultan Vahdettin, hâlâ tahtta idi Devletimiz İstanbul'da batarken Ankara'da yeniden doğuyordu"

Yazar : Aydın Boysan

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com