![]() |
Atatürk'ü Saygıyla Anıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Atatürk'ü Saygıyla Anıyorumbügün Atatürk'ün ölümünün üzerinden tam 71 yıl geçti ![]() ![]() ![]() bu ülkeyi ülke yapan beden gücü ile değil fikir gücü ile bir ulusu kurtaran ulu önderimiz seni çok özlüyoruz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Atatürk'ü Saygıyla Anıyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Atatürk'ü Saygıyla AnıyorumSon günlerin modası: Atatürk'ü eleştirmek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Atatürk'ü Saygıyla AnıyorumArkasından karanlık batmadan sönen tek güneş sensin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Atatürk'ü Saygıyla AnıyorumAllah gani gani rahmet eylesin ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Atatürk'ü Saygıyla AnıyorumAtamızı saygı ve rahmetle anıyoruz konunuz özel günler bölümüne daha uygun olduğu için taşıyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Atatürk'ü Saygıyla Anıyorumgenelde bu bölümde doğum günleri, dini ve ve milli bayramlar bulunduğu için ve başlık olarakta bugünün önemini çok yansıtmadığını düşündüğüm için serbest forumda açmıştım |
![]() |
![]() |
![]() |
10 Kasım |
![]() |
![]() |
#7 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() 10 KasımKurtuluş Savaşının Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin Kurucusu M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak tam olarak iyileşmeden yapmış olduğu Ankara yolculuğu, yorucu olmasından dolayı hastalığının tekrar artmasına neden oldu ![]() Bu tarihlerde Hatay sorununun gündemde olması da onu yormaktaydı ![]() ![]() ![]() ![]() Güney seyahati hastalığının artmasına sebep oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temmuz sonlarına kadar Savarona‘da kalan Atatürk’ün hastalığı ağırlaşınca Dolmabahçe Sarayı’na nakledildi ![]() ![]() ![]() ![]() Ekim ayı ortalarında durumu düzelir gibi oldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk 1 Kasım 1938′de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılış töreninde de bulunamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk’ün hastalığı tekrar şiddetlendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kara haberle, yalnız Türk milleti değil, bütün dünya yasa büründü ![]() ![]() Mustafa Kemal büyük mücadelelerle silah arkadaşlarıyla kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin daha ilk yıllarında aramızdan ayrılırken onun yokluğunun vereceği sıkıntılarında adeta önü açılmış oldu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Atatürk'ü Saygıyla AnıyorumHer yıl inkilap tarihi kitabını okur,kızıma anlatırım ![]() ![]() ![]() Seni unutmadık,unutturmayacağız da ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Atatürk'ü Saygıyla Anıyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
peri
|
![]() Cevap : Atatürk'ü Saygıyla AnıyorumNedene bilirki çok özluyoruz o olsaydı böylemi olurdu ülkemiz ![]() ![]() ellerin dert görmesinnn ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|