|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
doğum, hastane, kaçtı, kız, liseli, tuvaletinde, yapıp |
![]() |
Liseli Kız Hastane Tuvaletinde Doğum Yapıp Kaçtı |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Liseli Kız Hastane Tuvaletinde Doğum Yapıp KaçtıLiseli Kız Hastane Tuvaletinde Doğum Yapıp Kaçtı ![]() Liseli kız hastane tuvaletinde doğurdu KIRIKKALE’de, komşuları olan pazarcı gençle girdiği ilişki sonucu hamile kalan lise 1'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırıkkale’nin Yenimahalle Semti'nde oturan ve lise 1'inci sınıfta okuyan H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() muayenesinde hamile olduğu ortaya çıktı ![]() BEBEĞİ TUVALETTE DOĞURUP KAÇTI Hastaneye yatırılan H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KUVÖZE KONULDU AMA KURTARILAMADI Tuvalette bulunduktan sonra hemen hastanedeki küvöze alınan kız bebek ise saat 02 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H ![]() ![]() ![]() Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor ![]() DHA
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Liseli Kız Hastane Tuvaletinde Doğum Yapıp Kaçtı |
![]() |
![]() |
#2 |
b@ron
|
![]() Cevap : Liseli Kız Hastane Tuvaletinde Doğum Yapıp Kaçtı![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Liseli Kız Hastane Tuvaletinde Doğum Yapıp Kaçtı![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Liseli Kız Hastane Tuvaletinde Doğum Yapıp Kaçtı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne bulursam koydum :D:D bu arada konuya yorum yok çünkü smileyler fazlasıyla açıklamaya çalışıyo
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Liseli Kız Hastane Tuvaletinde Doğum Yapıp KaçtıKıza acımamda hep o günahsız bebekler ölüyorya yazık ya
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
peri
|
![]() Cevap : Liseli Kız Hastane Tuvaletinde Doğum Yapıp KaçtıAh işte bır can daha gıtı çok uzuldum ben yaaa ![]() |
![]() |
![]() |
|