Bilgisayarda Yazı Yazmaya Yarayan |
11-07-2009 | #1 |
b@ron
|
Bilgisayarda Yazı Yazmaya Yarayan**Bilgisayarda yazı yazmaya yarayan WordPerfect programını üreten Kanada'lı Corel şirketininin telefonla yardım hattına bir yardım talebi gelmiş Aşağıda bu telefon konuşmasının tam metni var Görevli bu konuşmadan sonra işten kovulmuş -WordPerfect yardım hattı buyrun, nasıl yardımcı olabilirim? -WordPerfect'te bir sorun çıktı -Nasıl bir sorun? -Yazı yazıyordum, birden bütün kelimeler gitti -Gitti mi? Orjinal Link: TEVBE EDENLERİN SİTESİ -Yok oldu! -Ekranda su anda ne var -Hiç bir şey -Hala WordPerfect programında mısınız yoksa çıktınız mı? -Bunu nereden bileyim -Ekranda bir "C" harfi görüyor musunuz -Bir "hece" mi? -Boş verin Ekranda yanıp sonen bir çizgi var mi? -Söyledim ya hiç bir şey yok -Monitor üstünde yanan bir lamba var mı? -Monitor ne? -Ekranı olan yer, televizyon gibi çalıştığını gösteren küçük bir lamba var mı? -Bilmiyorum -Monitorun arkasına bakın, oraya bir elektrik kablosu giriyor olması lazım Görebiliyor musunuz? -Evet -Harika, o kabloyu takip edin elektriğe bağlı mı bana söyleyin -Bağlı -Harika Monitorun arkasına bakınca bağlı olan tek kablo mu gördünüz, yoksa iki tane mi? -Görmedim -Tekrar bakar mısınız, ikinci bir kablonun da bağlı olması lazım -Evet buldum -Tamam, şimdi onu takip edin bilgisayara bağlı mı diye bakın -Kabloya ulaşamıyorum -Ulaşmayın, bağlı mı diye bakabilir misiniz? -Olmuyor -Bir şeyden destek alıp eğilip bilgisayarın arkasına baksanız -Eğilmek dert değil, karanlık olduğu için bakamıyorum -Karanlık? -Ofisin ışıkları kapalı, pencereden gelen ışık yetmiyor -Ofisin ışıklarını yakın -Yanmaz -Neden? -Elektrikler kesik -Elektrikler mi kesik Tanrım! ( kısa bir sessizlik ) Bilgisayarın kutusu, kitapları her şeyi duruyor mu? -Evet dolapta -Şimdi bilgisayarı aynen aldığınızdaki gibi paketleyin ve aldığınız dükkana iade edin -Durum bu kadar kötü mü? -Korkarım öyle -Peki tamam Onlara ne diyeceğim? -"Ben bilgisayar kullanamayacak derecede zeka özürlüyüm" diyeceksiniz
11-08-2009 | #2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Cevap : Bilgisayarda Yazı Yazmaya YarayanÇok güzeldi =)) Paylaşım için teşekkürler b@ron