Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ateş, aysu, osman, sönmeyen

Sönmeyen Ateş - Osman Aysu..

Eski 11-08-2009   #1
Şengül Şirin

Sönmeyen Ateş - Osman Aysu..

Sönmeyen Ateş - Osman Aysu

İşgal yılları İstanbul'un üzerinde kara bulutlarBir yanda İngiliz işgalini protesto etmek için Halide Edip Adıvar'ın Sultanahmet'e yaptığı sert konuşmalar ve Anadolu'da adım adım örgütlenen halk güçleri, diğer yanda memleketi satıp yurt dışına kaçanlar Ve bunca şey arasında Kurtuluş Savaşı'nın bu ateşli günlerinde büyüyen bir aşk Aysu'nun ''Yüreğimde Yare Var'' adlı çok satan romanından tanıdığımız kahramanların hikayesi: Kevser, Suphi ve Şahap Şahap; yakışıklı, tutkulu, güçlü bir yüzbaşı Suphi; Paris'te yaşamış monden bir bey Kevser; güzeller güzeli Şahap'ın ilk ve son aşkı, Suphi'nin karısı

Yazar : Osman Aysu

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com