![]() |
Ilginc Bilgiler :)) |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Ilginc Bilgiler :))![]() Yemegi agzinizdan midenize tasimasi 7 saniye alir ![]() Bir sac teli 3 kg(6 ![]() ![]() Ortalama erkek organi bas parmagin 2 kati uzunlugundadir ![]() ![]() Insanin kalca kemikleri betondan daha gucludur (saglamdir) ![]() Kadinlarin kalbi erkeklerden daha hizli atar ![]() Her bir ayaginizda 1 trilyon bakteri bulunmaktadir ![]() Kadinlar erkeklere nazaran iki kat fazla goz kirparlar ![]() Ortalama insanin derisi beyninden iki kat daha agirdir ![]() Vucudunuz ayaktayken denge saglamak icin 300 kas kullanir ![]() Tukurugunuzun cozmedigi birseyin tadini alamazsiniz ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ilginc Bilgiler :)) |
![]() |
![]() |
#2 | |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Cevap : Ilginc Bilgiler :))Alıntı:
Bunları bilmiyordum ![]() ![]() ![]() Teşekkürler mimar, güzel paylaşım ![]() ![]() ![]()
![]() |
|