Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gözleri, köse, salim, timsahın

Timsah'ın Gözleri - Salim Köse..

Eski 11-07-2009   #1
Şengül Şirin

Timsah'ın Gözleri - Salim Köse..

Timsah'ın Gözleri - Salim Köse

Timsah'ın Gözleri

Söyler misiniz, kimden aldınız bu bilgileri?

Her yerde adamlarımız var bizim Devletin en ince noktalarında iş görecek çevreye sahibiz
Gözüme çok karanlık görünüyorsunuz Niçin sizinle iş yapayım?
Birincisi, karanlık değiliz En azından göründüğümüz kadar karanlık değiliz İkincisi, bize muhtaçsınız Ya da nasıl söyleyeyim Ya bize, ya da bizim gibi birilerine! Ben, bizi tercih etmenizi öneririm Çünkü benzerlerimize göre daha medeni yöntemler uyguluyoruz
Biraz kendinizden bahseder misiniz? Necisiniz?
Vallahi beyefendiciğim, bize yahudi sermayesi de diyorlar, tefeci de Daha terbiyesiz olanlar kara para akladığımızı da söylüyor Nasıl olsa öğreneceğiniz için rahatlıkla söylüyorum bunları Ama bana göre biz, paramıza para kazandırmaya çalışıyoruz sadece Yurt içinde de yurtdışında da bol miktarda kaynağımız var
Mafyayla mı çözümlersiniz yani işinizi?
Sizin bildiğiniz mafya pek bize benzemez Onların oyunları bize
''seksek oyunu'' gibi gelir
Devletle bir bağlantınız var mı?
Soruyu duyunca kahkahalarla gülmeye başlıyor Uzunca bir süre devam ediyor buna Sonra birden ciddileşiyor: Şimdi var desem olmaz, yok desem hiç olmaz!
Özellikle 28 Şubat döneminde yaşanan yolsuzluklar, kimilerinin batırılışı, kimilerinin yükseltilişi bu kitapta gözler önüne seriliyor TMSF'de etkin bir görevde bulunan yazar Salim Köse, o karanlık dönemlerin perde arkasını yansıttığı bu kitapla hepimizi sarsacak
Timsah Gözlüler hâlâ işbaşında!

Yazar : Salim Köse

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com