![]() |
Osman'ın Gözü Nasıl Açılır?.. |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Osman'ın Gözü Nasıl Açılır?..GENETİĞİ ile oynanınca vatandaş Osman’ın gözünün açılması olasılığı da var mı? ![]() ![]() ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diyelim ki; medya genetiği ile oynanmış vatandaş Osman‘ın evine koşar; muhabirler, kameralar, canlı yayın araçları ![]() “Vatandaş Osman gözünü açtı ![]() ![]() ![]() Canlı yayına telefonla bağlanan uzmanlar bunu tartışırlar ![]() ![]() ![]() ![]() olarak mümkün değildir” şeklinde görüş bildirir ![]() Genetiği ile oynanmış vatandaş Osman’ın gözünü açması, “olay yerinden ilk canlı görüntüler” ile verilir ![]() Ekranda vatandaş Osman ![]() ![]() ![]() Divanda oturuyor ve gözü açık ![]() ![]() ![]() Öyle bakıyor ![]() ![]() ![]() Arada bir kırpıştırıyor, her kırpıştırdığında muhabirler canhıraş bağırarak bilgi veriyorlar: “Gördüğünüz gibi sayın seyirciler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bekleniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gazeteler şöyle başlıklar atarlar: “Vatandaş Osman’ın gözü açıldı ![]() ![]() ![]() “Osman görüyor ![]() ![]() ![]() “İlk bakış ![]() ![]() ![]() Yorumcular televizyonda tartışırlar, o büyük çeneli kadın yorumcu, “Ben şahsen memnun oldum ![]() ![]() ![]() ![]() penis göstermeliyiz” önerisinde bulunur ![]() ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Genetiği ile oynanmış vatandaş Osman’ın gözünü açması iyi olur bana kalırsa ![]() ![]() ![]() Geriye kalır görmesi ![]() ![]() ![]() BEKİR COŞKUN |
![]() |
![]() |
|