Osman'ın Gözü Nasıl Açılır?.. |
|
|
#1 |
|
delishhhh
|
Osman'ın Gözü Nasıl Açılır?..GENETİĞİ ile oynanınca vatandaş Osman’ın gözünün açılması olasılığı da var mı? ![]() ![]() ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() )Diyelim ki; medya genetiği ile oynanmış vatandaş Osman‘ın evine koşar; muhabirler, kameralar, canlı yayın araçları Ve “son dakika” alt yazıları ile ilk haber memlekete duyurulur:“Vatandaş Osman gözünü açtı ![]() ![]() ”Canlı yayına telefonla bağlanan uzmanlar bunu tartışırlar Kimisi “Gözünün açılması, dilinin açılacağı anlamına gelmez” der, kimisi ise “Açılmaz![]() ![]() Vatandaş Osman’ın neresi ile oynarsanız oynayın, gözünün açılması bilimselolarak mümkün değildir” şeklinde görüş bildirir ![]() Genetiği ile oynanmış vatandaş Osman’ın gözünü açması, “olay yerinden ilk canlı görüntüler” ile verilir ![]() Ekranda vatandaş Osman ![]() ![]() ![]() Divanda oturuyor ve gözü açık ![]() ![]() ![]() Öyle bakıyor ![]() ![]() ![]() Arada bir kırpıştırıyor, her kırpıştırdığında muhabirler canhıraş bağırarak bilgi veriyorlar: “Gördüğünüz gibi sayın seyirciler ![]() ![]() Vatandaş Osman’ın gözü açık![]() ![]() Etrafına baktı![]() ![]() Birazdan tekrar bakmasıbekleniyor ![]() ![]() Özge!![]() ”Gazeteler şöyle başlıklar atarlar: “Vatandaş Osman’ın gözü açıldı ![]() ![]() ”“Osman görüyor ![]() ![]() ”“İlk bakış ![]() ![]() ”Yorumcular televizyonda tartışırlar, o büyük çeneli kadın yorumcu, “Ben şahsen memnun oldum Öyle görecek bir şey olmadığını görecek![]() ![]() ” der, Serdar Turgut ise köşe yazısında, “Kapatmaması için ona hemen birpenis göstermeliyiz” önerisinde bulunur ![]() ( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() )Genetiği ile oynanmış vatandaş Osman’ın gözünü açması iyi olur bana kalırsa ![]() ![]() ![]() Geriye kalır görmesi ![]() ![]() ![]() BEKİR COŞKUN |
|
|
|