![]() |
Mariami Abduselişi "Nani Nana" |
![]() |
![]() |
#1 | |||
peri
|
![]() Mariami Abduselişi "Nani Nana"
Mariami Abduselişi – Nani Nana , şarkısının lazca ve türkçe sözleri ; Nana, Çkimda komoxti nana Cveşi Lazuri tkvala Mibiri nani nana Nana, Çkimda komoxti nana Mibiri nani nana Var ğuras nani nana Sin çkimi-üala korûiüo mşuns ma Lazuri birapape mibirûi Heşo derdoni domibirûaşa Nani nana ![]() Skva Lazi bozo man dovirder-i ? O nani nani, nani nani na Awi-ti xolo komoxti nana Kogelapxedat çki xvala xvala Domiwvi teli doviğarğala Nani nana Awi-ti xolo komoxti nana Kogelapxedat çki xvala xvala Domiwvi teli doviğarğala Nana Skidas Lazuri tkvala Mo gaşkurinen nana Var ğuras nani nana Nana Ma teli miçkin nana Awi çkva var imgara İbiri nani nana Lazepe xolo heşo ibiran Skva berepe-ti xolo durdaman Öipoli xolo oöandinaman Nani nana Cveşepe steri ixoronaman O nani nani, nani nani na O nani nani na Awi-ti telik vixelat nana Goviöüendinat derdi do mgara Ağne vibirat Lazuri nana Nani nana Awi-ti telik vixelat nana Goviöüendinat derdi do mgara Ağne vibirat Lazuri nana Awi-ti telik vixelat nana Goviöüendinat derdi do mgara Ağne vibirat Lazuri nana Awi-ti telik vixelat nana Goviöüendinat derdi do mgara Ağne vibirat Lazuri nana türkçesi ; Anne, Bana gel anne Eski Laz deyişlerini Söyle bana anne Anne Bana gel anne Nini söyle bana anne Ölmesin ninniler anne Sen benimle olduğunda, hatırlarım Lazca şarkılar söylerdin Öyle acıklı ninniler söylerken bana Nani nana Ben güzel bir Laz kızı hiç büyür müyüm O nani nani, nani nani na Şimdi de gel anne Oturalım tek başımıza Anlat hepsini ben söyleyeyim Nani nana Şimdi de gel anne Oturalım biz tek başımıza Anlat hepsini ben söyleyeyim Anne Yaşasın lazca deyişler Korkma anne Ölmeyecek ninniler anne Anne Ben hepsini biliyorum Şimdi artık ağlama Ninni söyle anne Lazlar yine şarkılarını öyle söylüyorlar Güzel çocuklarını büyütüyorlar Yine tulum çalıyorlar Nani nana Eskiler gibi horon tepiyorlar O nani nani, nani nani na O nani nani na Şimdi hep sevinelim anne Unutalım derdi ve ağlamayı Yeni Lazca şarkılar söyleyelim Nani nana Şimdi hep sevinelim anne Unutalım derdi ve ağlamayı Yeni Lazca şarkılar söyleyelim Şimdi hep sevinelim anne Unutalım derdi ve ağlamayı Yeni Lazca şarkılar söyleyelim Şimdi hep sevinelim anne Unutalım derdi ve ağlamayı Yeni Lazca şarkılar söyleyelim ! Mariami Abduselişi – Nani Nana
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
|