Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etmek, gözyaşımla, hayal, tuzlu

Tuzlu Gözyaşımla Hayal Etmek

Eski 11-02-2009   #1
peri
Icon1uzz

Tuzlu Gözyaşımla Hayal Etmek

Aynı şarkının nagmelerini dinlerken cektin ellerini ellerimden birden ansızıngidecegini haber vermeden
sessizce boş kalan ellerime baktımüşüyen ellerimmiydiyoksa
yüregimmibilemedim
anlamsızlıgıma anlamlar yükledim olmadıben beni bıraktıgın yerde
yüregimde anlamsızlıgın her bir hecesiyle kaldım ölesine yanlızölesine sensiz
bir ben kaldım birde ŞARKIMIZ

Biliyormusun sen gittiginden beribu sokaga kac kez yagmur yagdı kaç kezsonbahar yapraklarını yerden kaç kez süpürdü rüzgarlaranımsıyormusun hani beni
bekledigin beraberce el ele yürüdügümüz o sokagı
sen gittiginden beri BAHARINA ayaz vurdu karagözlümkaç kez
zemheri poyrazlarına verdim yüregimi kac kez ardından gelmek için bilinmeyen okyanuslara kac
kez yelken actım
bilmedin bilemedin sen beni bırakıp giderken sensizligin
adının SEN oldugunusen beni SENDE bırakıp gittin

Belirli bir zamandan sonra hayat anlamsız geliyor insanaIssız, sesiz gecelerde katran karalığına bürünmüş haldeyim Buz tutmuşum ama üşümüyorum Yalnız bir şeyin farkındayım Seni düşünüyorum senden uzak bir kente Biliyorum yine sabah olacak yine güneş doğacak ama sen yanımda olmayacaksın ve hiçbir anlamı kalmayacak Ancak mutlaka birgün yine yollarımız kesişecek üzülmeSensiz, sessiz kalbimin derinliklerinden gelen ses 'seni seviyorum, diyor bu gece uyumak istiyorum artık

Tuzlu gözyaşımla hayal etmek yerine rüyamda görmek istiyorum seni ama her seferinde uykumun yarısında uyanıyorum Çünkü sen benim için her şeyden fazlasın

Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir
Varlığı armağansa yokluğu ceza deği
Varlığının değerini bilmektir
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com