![]() |
Tuzlu Gözyaşımla Hayal Etmek |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Tuzlu Gözyaşımla Hayal Etmek![]() Aynı şarkının nagmelerini dinlerken cektin ellerini ellerimden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sessizce boş kalan ellerime baktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüregimmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anlamsızlıgıma anlamlar yükledim olmadı ![]() ![]() ![]() yüregimde anlamsızlıgın her bir hecesiyle kaldım ölesine yanlız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir ben kaldım birde ŞARKIMIZ ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyormusun sen gittiginden beri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bekledigin beraberce el ele yürüdügümüz o sokagı ![]() ![]() ![]() ![]() sen gittiginden beri BAHARINA ayaz vurdu karagözlüm ![]() ![]() zemheri poyrazlarına verdim yüregimi kac kez ![]() ![]() ![]() kez yelken actım ![]() ![]() ![]() bilmedin bilemedin sen beni bırakıp giderken sensizligin adının SEN oldugunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belirli bir zamandan sonra hayat anlamsız geliyor insana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuzlu gözyaşımla hayal etmek yerine rüyamda görmek istiyorum seni ama her seferinde uykumun yarısında uyanıyorum ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|