![]() |
Ye Dua Et Sev - Elizabeth Gilbert.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Ye Dua Et Sev - Elizabeth Gilbert..Ye Dua Et Sev - Elizabeth Gilbert ![]() ![]() Saat sabah 3 ve Elizabeth Gilbert banyonun taşları üzerinde hıçkırarak ağlıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Roma’da yakışıklı, kahverengi gözlü bir İtalyan’dan İtalyanca öğrenecek ve onbeş kilo alacaktır; Hindistan’da ruhunu aydınlatacak ve kendini tanrıya adayacaktır ve Endonezya’nın Bali adasında dişleri olmayan bir şifa vericiden huzurun yeni bir yoluna gidecektir ![]() ![]() Ye, Dua Et, Sev Şahane bir teklif bu yıl okunabilecek en güzel kitap ![]() ![]() Zeynep Bölükbaşı Hürriyet Gazetesi ![]() ![]() Son zamanlardaki en sevdiğim kitap ![]() ![]() Ayşe Özyılmazel Sabah Gazetesi ‘O, göz kamaştırıcı yeteneğe sahip bir yazar ![]() Annie Proulx “Tek kelimeyle bestseller ![]() ![]() Elle “Gilbert gibi ilgi çekici bir tarza sahip bir yazar kolay bulunmuyor ![]() ![]() New York Times “Çöküntüler ve yeni başlangıçlar yapanlar için bu kitap ‘hepsini içeren’ bir yapıya sahip ![]() ![]() Easy Living “Ben kitabı çok sevdim ve kadın kahramanın yazarak tüm yaralarını sarma isteğini anlayabiliyorum ![]() Meg Ryan “Ben bu büyüleyici kitabı okumayı henüz bitirdim ![]() ![]() ![]() Minnier Driver
![]() |
|