Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dua, elizabeth, gilbert, sev

Ye Dua Et Sev - Elizabeth Gilbert..

Eski 11-01-2009   #1
Şengül Şirin

Ye Dua Et Sev - Elizabeth Gilbert..

Ye Dua Et Sev - Elizabeth Gilbert

Saat sabah 3 ve Elizabeth Gilbert banyonun taşları üzerinde hıçkırarak ağlıyor O, otuzlu yaşlarında, bir kocası, bir evi var Kocasıyla bebek sahibi olmaya çalışıyorlar ve o bunu istemediğinin farkına varıyor Acı verici bir boşanma süreci ve hemen sonrasında tutkulu bir aşk yaşıyor O, içindeki boşluğu dodurmanın peşine düşerek yolculuğa çıkar ve haz, dinsel inanç ve dengenin arayışına girer

Roma’da yakışıklı, kahverengi gözlü bir İtalyan’dan İtalyanca öğrenecek ve onbeş kilo alacaktır; Hindistan’da ruhunu aydınlatacak ve kendini tanrıya adayacaktır ve Endonezya’nın Bali adasında dişleri olmayan bir şifa vericiden huzurun yeni bir yoluna gidecektir Mutluluk yavaş yavaş onu sarmalamaktadır

Ye, Dua Et, Sev Şahane bir teklif bu yıl okunabilecek en güzel kitap Bir an önce okuyun hayatınıza enerji ve mutluluk katın

Zeynep Bölükbaşı Hürriyet Gazetesi

Son zamanlardaki en sevdiğim kitap Kaçırmayın

Ayşe Özyılmazel Sabah Gazetesi

‘O, göz kamaştırıcı yeteneğe sahip bir yazar

Annie Proulx

“Tek kelimeyle bestseller Komik olduğu kadar akıllıca yazılmış

Elle

“Gilbert gibi ilgi çekici bir tarza sahip bir yazar kolay bulunmuyor Onun zekice kurgulanmış ifadeleri sizi kendisine çekiyor ve mizahi anlatımı ve konuşma dili yazım tarzıyla sizi yakalıyor

New York Times

“Çöküntüler ve yeni başlangıçlar yapanlar için bu kitap ‘hepsini içeren’ bir yapıya sahip Ve bütün bunlar hiç de karmaşık olmayan bir tarzda kaleme alınmış

Easy Living

“Ben kitabı çok sevdim ve kadın kahramanın yazarak tüm yaralarını sarma isteğini anlayabiliyorum

Meg Ryan

“Ben bu büyüleyici kitabı okumayı henüz bitirdim O göründüğü gibi hafif değil İnanılmaz bir derinliğe sahip ve mükemmel bağlantılar kuruyor

Minnier Driver

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com