![]() |
Asker Mektubu |
![]() |
![]() |
#1 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Asker MektubuSevgili hakkus, Mektubunu aldim ![]() okuduklarim o denli üzücüydü ![]() size, özellikle de sana yapmadigi kalmamis ![]() diyorsun ![]() ![]() yazdigin gibi o herif asker ocagina yakismayan sadistin teki ![]() sivilken agzina kötü söz almazdin ![]() varsa sövdügüne göre gerçekten çok sinirlenmissin ![]() ![]() olsam ondan nefret ederdim ![]() ![]() ayirim yapip en agir isleri sana yaptiriyor ki??? ![]() ![]() basinda, sorumluluklarinin bilincinde olan insana böyle davranmak için çok adi birisi olmali ![]() ![]() borcu bu ![]() ![]() ![]() Herseye,insanliktan uzak olan çavusuna bile, katlanip Vazifeni yerine getirmelisin ![]() ![]() de mektupsuz burakma ![]() ![]() Çavus iti okursa bir de mektuplar için dayak yersin sonra ![]() Özlemle gözlerinden öperim ![]() __dostun Recai__ +++++++++++++++++++++++ **** Recai iti, Ben sana ne zaman mektup yazdim da o allahin belasi mektubu gönderdin?? Mektuplarimizin okundugunu bildigin için bu adiligi yaptin di mi köpek?? Senin yüzünden gül gibi çavusumun bana yapmadigi kalmadi ![]() ![]() Bir hafta da hapis cezasi yedim, Çavus beni bölügün önüne çikarip "KARSINIZDA ORDUMUZUN EN SEREFSiZ ASKERI DURUYOR ![]() ![]() senin nasil adi bir yaratik, mektubunun da o essek sakalarindan biri olduguna inandiramadim ![]() ![]() ellerini un ufak edecegim ![]() ![]() En kisa zamanda basina bir kaza gelmesini, sürüm sürüm sürünmeni dilerim ![]() __Hakan__ ++++++++++++++++++++++++ Merhaba hakkus, yaninda olamadigim,sorunlarini ve acilarini paylasamadigim için kahroluyorum ![]() ![]() iyice azdi ha ![]() ![]() ![]() Böylelerinin eline hiç yetki vermemeli ![]() ![]() "Sivil olsam yapacagimi bilirdim" diyorsun ![]() ![]() Sinirlerine hakim ol ![]() ![]() bitirtmezler vallahi ![]() ![]() gelir geçer ![]() ![]() En güzel günler seninle olsun ![]() __kardesin Recai__ +++++++++++++++++++++++ Recai denen hayvan, Lan sana hayvan demek iltifat, hayvanlara hakaret olur, oglum sen çildirdin mi? Çavus fittirdi ![]() ![]() "Yazmadim konutanim ![]() ![]() **** essogluessek yaktin beni ![]() ![]() gece tuttugum 8-5 nöbetleri, günde yalniz basima tam teçhizat 20km kosu, iki çuval ispanak ayiklamak imanimi gevretiyor ![]() Sakanin çikacak suyu muyu kalmadi ![]() gelirsem kendine kaçacak delik ara ![]() ![]() belani versin ![]() ![]() ![]() __Hakan__ +++++++++++++++++++++++ Hakkus'cugum, Yooo, yazdiklarina inanamiyorum ![]() ![]() çavusun sana yaptiklarini insan yapmaz ![]() çektirdigi? Yani afedersin ama insan sokaktaki uyuz ite bile daha iyi daha merhametli davranir ![]() yoksa görevden mi kaytariyorsun? Eninde sonunda ikiniz de bu vatanin evladisiniz ![]() ne diyeyim hakkus, sabredeceksin ![]() ![]() de seviyor olmali ki çavus gibi bir namussuzu basina bela diye salmis __candostun Recai__ +++++++++++++++++++++++ recai soysuzu stop sayende askerligim bitmeyecek stop firar ettim stop seni parçalamaya geliyorum stop hakan ALINTIDIR
|