![]() |
Erkeklere 8 Nasihat!.. |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Erkeklere 8 Nasihat!..54 yıl önce çok popüler olan “20 ![]() Bir erkeğin yuvasında mesut olması için sekiz şart şudur: 1- Karınıza hakaret etmeyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Ev işlerine karışmayınız ![]() ![]() 3- Evinize suratı asık girmeyiniz ![]() ![]() 4- Kadınlar çok hassastırlar ![]() ![]() 5- Karınıza ilk gösterdiğiniz sevgiyi ve alâkayı devam ettiriniz ![]() ![]() ![]() 6- Evde inatçı olmayınız ![]() ![]() ![]() 7- Ne sizin, ne de karınızın anneleri, babaları ve kardeşleriyle beraber oturmayınız ![]() ![]() ![]() ![]() 8- Hele iki aile hiçbir zaman aynı evde oturmağa kalkmayınız ![]() (20 ![]() 24 Mart 1955, Nebioğlu Yayınevi, s ![]() Polisteki cesaret! ![]() ![]() “Kürt açılımı” ya da “Demokratik açılım” adı altında sergilenen “PKK açılımı” nı görünce, polisler hakkında da bir imaj oluşuyor ![]() İktidardan aldıkları emirleri uygulayan polislerin yapabileceği nedir ki? İktidar emir veriyor, emir kulu emniyet uyguluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şehitliklerde polisin basın açıklamasına izin vermemesine, açık alanlarda PKK terörünü kınayan mitingleri yaptırmamasına ve en son olarak da “milletin meclisine” (TBMM’ye) Türk bayraklarını sokmama kararına tanık olunca; Polis Radyosu beni şaşırttı ![]() Otomobilde zaman zaman dinlediğim Polis Radyosu’nda duyduğum duyuruları sizlerle paylaşayım ![]() ![]() ![]() “Devletimizin resmi dili Türkçe’dir ![]() ![]() Bu yazıyla umarım başlarını derde sokmuş olmam ![]() ![]() ![]() Kitaplar Her gün onlarca kitap yayınlanıyor ![]() Bu arada, bana gelen son kitaplardan en önemlisine değinmek istiyorum: “Cumhuriyet-Türk Mucizesi ![]() Yazarı, beklediğimiz gibi, sayın Turgut Özakman ![]() “Şu Çılgın Türkler” ve “Diriliş” kitaplarından sonra çıkan bu son kitap, Cumhuriyetimizin kuruluş öyküsünü anlatıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *** Bugünlerde ülkemizde “cep kitaplar” moda ![]() Attilâ İlhan’ın bugüne ışık tutan tarihi açıklamalarının yer aldığı “Bütün Kaleler Zaptedilmedi”; bugün yaşadığımız hainlikler, ihanetler, ajanlıklar, telefon dinlemeler, karşılıklı komplolar, itibarsızlaştırma ve kökü dışarda balyoz harekâtlarını anlamanıza yardımcı olacak “Kod Adı 68” ve PKK terörü ile siyasetini anlatan, son olayların da içinde yer aldığı “Ya Sev Ya Sevr ![]() Bunları bu hafta sonu açılan İstanbul TÜYAP Kitap Fuarı’nda ve tüm kitapçılarda bulabilirsiniz ![]() Talimatları kim veriyor? ![]() ![]() Herkesin en küçük bir akademik unvanı öne çıkardığı ortamda, nedense “profesörlük” unvanını hiç kullanmayan bir İçişleri Bakanımız var ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() “Dağdan inişe ara veriyoruz ![]() ![]() ![]() Okuyunca “Allah Allah” dedim ![]() PKK kimden talimat alıyor? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bilim ödülleri Ülkemizdeki bilimsel çalışmaları desteklemek amacıyla “bilim ödülleri” veriliyor ![]() Temel bilimler, mühendislik bilimleri, sağlık bilimleri, güzel sanatlar ve sosyal bilimler ana dallarında; gazetecilik, ekonomi ve fen bilimleri gibi alt dalları içeren yarışma için son günlerdeyiz ![]() Katılmak için adres: www ![]() ![]() ![]() ![]() “ ![]() ![]() Hz ![]() “Ey oğul, Sana o kadar öğüt verdim ki, eğer bu öğütler bir dağa verilseydi, dağ yarılırdı ![]() HULKİ CEVİZOĞLU |
![]() |
![]() |
|