![]() |
Sıradışı Rekortmenler |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Sıradışı RekortmenlerEn uzun saç Çin’in Guangxi Province eyaletindeki Xie Qiping’in saçları 8 Mayıs 2004 tarihinde 5 ![]() ![]() ![]() Vücudu dövmelerle kaplı Lucky Diamond Rich hayatının 1000 saatini dövme yaptırarak geçirdi ![]() ![]() ![]() Sırtında çengelle araba çekti Sırt derisine takılan 2 çengel ile Hannibal Helmurto 24 Ekim 2004’te Londra Croydon ‘da 4 tonluk bir kamyoneti 91 ![]() ![]() ![]() Akrep ile 18 saniye 2006 Ağustos’unda 17 ![]() ![]() ![]() Göz kapaklarıyla 1,5 ton Bir Çinli olan Dong Changsheng 26 Eylül 2006 tarihinde 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 381 santim bıyık
Badamsinh Juwansinh Gurjar dünya rekoru kırmak için 22 yıl bıyığını kesmedi ve sürekli bakım yaptı ![]() ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sıradışı Rekortmenler |
![]() |
![]() |
#2 |
bukett
|
![]() Cevap : Sıradışı Rekortmenlervay anasını nasıl yapablıolar ya
|