![]() |
Herşeye Rağmen Seni Seviyorum Desem... |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Herşeye Rağmen Seni Seviyorum Desem...![]() "Gitmek kolay; Yürek yanar, gönül ağlar ![]() ![]() ![]() İçimde fırtınalar kopar, bilmezsin ![]() ![]() ![]() Gözlerimden yağmurlar boyu yaşlar akar, görmezsin ![]() ![]() ![]() Her gördüğüm insanda mı bulurum güzel yüzünü, Ya da duyduğum tüm sesler senin sesine benzemek zorunda mı? Her köşebaşında hayalinle karşılaşmasam olmaz mı? Sensizim yine; Büsbütün bi sensizlik ![]() ![]() ![]() Yüzün yok, sesin yok, nefesin, kokun, tenin ![]() ![]() ![]() Yoksun!!! Bu kelimeyi yazmak bile acıtmaya yeterken canımı, Bunu yaşamak ne kadar da ağır, bilemezsin ![]() ![]() ![]() Öyle bir hasret ki bu; Hüzün bulutları gitmiyor üstümden, Ölü toprağı kalkmıyor suretimden Öyle bir sevgi ki bu; Adını anarken yutkunamıyorum desem, anlarmısın? Ya da, "Okuduğum her cümlede Konuştuğum her insanda Gördüğüm her güzellikte sen de varsın, Sen hep varsın ![]() ![]() ![]() Ve herşeye rağmen seni seviyorum desem ![]() ![]() ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|