![]() |
Bensız Yasamaya Alısacaksın |
![]() |
![]() |
#1 |
peri
|
![]() Bensız Yasamaya AlısacaksınYavaş yavaş
Kayıp gidecek yıllar Avuçlarından, Tutamayacaksın ![]() Zaman İçecek koca ömrü bir yudumda, Benden uzaklarda, Yalnızlığı alıp koynuna Uyuyacaksın ![]() Koyduğun hiçbir şey Yerinde olmayacak / yokluğumda, Sap saman karışacak birbirine, Bağbozumu Başlayacak bahçelerinde Dalların üşüyecek, Rüzgârda titreyecek ![]() Tipiye yakalanmış kuş gibi Donacaksın ![]() Fotoğraflar olacak Tek tesellin, Anılar dostun ![]() Geçmişte kalan aşkımızı Dinlediğin şarkılarda bulacaksın ![]() Aylar sonra Yeni bir baharı Muştulayan kuşlar Öterken sabah serinliğinde, Açacaksın Uykuya terkettiğin gözlerini / bensiz Ve yapayalnız ![]() Sol yanında sevdiğin Olmayacak yatağında, Duvarlarına Anılarımız sinmiş odanda, Yalnızlığınla kalacaksın ![]() “Olmaz” deme sevgili! Yaşayacaksın bir gün bu yalnızlığı, Yokluğumu Soğumuş avuçlarında, Damarlarında duyacaksın ![]() Çekip gideceğim sonunda / uzaklara, Bir gün / bensiz Yeni sabahlara uyanacaksın, Ağlayacaksın ![]() Soracaksın kendine: “Ben nerde yanlış yaptım?” diye ![]() Bulsan da yanıtını Yararı yok sevgili! Geç kalmış olacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdiden hazırla kendini / yokluğuma, Bir gün Bensiz yaşamaya Alışacaksın ![]()
Yüreğin varsa karşılıksız da seversin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi? Hep yalnız değilmiydik zaten ![]() ![]() ![]() Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir Varlığı armağansa yokluğu ceza deği Varlığının değerini bilmektir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|