Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bademli, narlı

Narlı ve Bademli Et

Eski 10-28-2009   #1
peri
Varsayılan

Narlı ve Bademli Et



Narlı ve Bademli Et
Malzemeler:
- 1 kilo dana kuşbaşı et
- 5 adet soğan
- 5 diş sarımsak
- 7-8 dal maydanoz
- 1 su bardağı sıcak su
- 2 çorba kaşığı ayçiçeği yağı
- 1 tatlı kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 su bardağı nartanesi
- 1 su bardağı file badem
- tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Soğan ve sarımsakları temizledikten sonra ince ince doğrayın Maydanozun yarısını kıyın Tencerede yağı ısıtıp soğan ve sarımsağı soteleyin Eti ilave edip, suyunu salıp çekene kadar pişirin Sıcak suyu üzerine dökerek tencerenin kapağını kapalı olarak etler yumuşayana kadar pişirin Tuz, kekik, karabiber, nar taneleri, badem, kıyılmış maydanoz ve pul biberini ekleyip, karıştırın ve ocağın altını kapatın Maydanoz yapraklarıyla süsleyerek servis yapın

__________________
Yüreğin varsa karşılıksız da seversinBeklentisiz
Korkun ne olabilir ki? Kaybetmek mi?
Hep yalnız değilmiydik zaten

Seviyorum demek önce onsuz olmayı kabullenmektir
Varlığı armağansa yokluğu ceza deği
Varlığının değerini bilmektir
Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.