![]() |
Mervede Başörtülü Çanakkale Mağduru |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Mervede Başörtülü Çanakkale MağduruFethiye İHL öğrencisi Büşra Pirci'den sonra Mardin'deki lise öğrencisi Merve Akgül'de Çanakkale'ye düzenlenen geziye başörtülü olduğu gerekçesiyle kabul edilmedi ![]() ![]() Mardin'de duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı ![]() ![]() Alınan bilgilere göre olay geçtiğimiz Pazar günü yaşandı ![]() ![]() ![]() ![]() "DİĞER DÖRT KIZ KORKUDAN BAŞINI AÇTI" 2007 yılında Erzincan Kemah'ta PKK'lılar tarafından şehit edilen er Mehmet Arslan'ın teyzesinin kızı olan Merve, Çanakkale gezisinin hayalini kurarken başörtüsü engeli ile karşılaşmasına bir anlam veremedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GEREKİRSE AİHM'E GİDECEK Merve Akgül'ün annesi Peyruze Akgül de kızının uğradığı haksızlığa tepki gösterdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim-Bir-Sen Mardin Şube Başkanı Hasan Ekinci de başörtülü olduğu gerekçesi ile Merve Akgül'ü Çanakkale'ye göndermeyen yetkililere tepki gösterdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenciyi otobüsten indirdiği belirtilen Mardin İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Eldem ise konuyla ilgili sorulara cevap vermedi ![]() ![]() (CİHAN)
![]() |
![]() |
Cevap : Mervede Başörtülü Çanakkale Mağduru |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Mervede Başörtülü Çanakkale MağduruYok yaaa böyleleri bana denk gelmiyor,yoksa o hadsizin gözlerini öyle bir açardım ki orda,Çanakkale şehitlerinin anasının başındakini farkettirirdim ama yok,böyleleri çıkacakları yeri iyi biliyorlar,elbet bir gün bunlardan biri denk gelir bana ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|