Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Köşe Yazıları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aptal, değiliz

Aptal Değiliz

Eski 10-25-2009   #1
GöKKuŞaĞı

Aptal Değiliz

Şanlıurfa'dan bir okuyucum aradı "Açılım konusunda kara bulutlarla kaplandın abi" dedi
Yıllardır telefon sohbeti yaptığım bir Kürt delikanlısı "Evet" dedim, "Teröriste gösterilen görkem ve adalet ayrımcılığı, beni bulutlandırdı" "Haklısın" dedi, beni dinledi

Suçları ispat edilmemiş insanların hapishanelerde çürütüldüğü bir ülkede, dağdan inenlere özel mahkeme ve sorgu sistemi oluşturulması gücüme gitti
Pişmanlığını bile dile getirmeyen küstahlığın sergilenmesine, mantığım da itiraz etti, yüreğim de
Gördüm ki, açılım denilen şey, teröriste saygı, vatan sevgisine dirsek!

Adına demokratik açılım deniyorsa, demokrasiyle ilgisi olmadığı, teröriste gösterilen ayrıcalıktan belli
Kardeşlik açılımı deniyorsa
İnsanları birbirine düşman edip, sonra da bu düşmanlığın sırtından geçinenler bilmeli ki, bizler zaten kardeşiz

Tabii ki terör bitsin
Ama ülkenin bütünlüğü niye bitsin!

Ne zaman böyle senaryolar hayata geçirilse
Süt tozlarıyla beslenen ilkokul yıllarım gelir aklıma
Onurlu öğretmenim süt tozlarını işaret ederken, "Amerika sizlerin aptal olmanızı istiyor" derdi
Bugünkü ülke düzeninde, Amerika'nın saflarını tutan, akıllı gazetecilerden biri olmadığım muhakkak
Akıllılar paradan taraf
Tek taraflı demokrasiden, kendileri gibi düşünmeyenlerin sorgusuz sualsiz hapse atılmasından taraf

Bizler süt tozlarıyla büyümüş olsak da
Hiçbirimiz aptal değiliz
Sadece adaletliyiz!
O yüzden gerçek demokrasiden ve ülkemizden tarafız
Amerika'dan değil

Hakkı Yalçın

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com