![]() |
8 Yıllık Temel Eğitim Virüsü |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() 8 Yıllık Temel Eğitim VirüsüAnkara’da okullar tatil edildi ![]() Diyarbakır’da okullar tatil edildi ![]() İstanbul’da okullar tatil edildi ![]() * Kardeşim, bu ne şerefsiz virüstür ki, herkesi teğet geçiyor, öğretmenleri filan ıskalıyor, sadece çocuklara bulaşıyor! Hademeler mesela, turp gibi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * 8 yıllık temel eğitim virüsü! * Ve, iddia o ki: “Yabancılar getiriyor ![]() ![]() ![]() E hani Antalya? Bi tane vaka duyan var mı? * Niye bir fabrikada görülmüyor bu virüs? 300 kişi aynı koğuşta yatmalarına rağmen, niye bir kışlada görülmüyor? Her gün o kadar kişiyle muhatap olan esnafa, niye bulaşmıyor? Taksiciye niye denk gelmiyor? Madem okulları kapatıp ilaçlıyoruz, belediye otobüsleri çok mu hijyen? * Manyağa çevirdiler milleti, hapşıranı dövüyorlar, burnu akan acil servise koşuyor, ateşi çıkan ambulans çağırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * İşin özü: Düşün çocuklarımızın yakasından ![]() * Tamam, söz ![]() ![]() ![]() “Bilmemkaç trilyon ödeyip, ihalesiz mihalesiz, bu aşıları niye aldınız?” diye sormayacağız bundan sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *
Yeter ki, en zayıf yerimizden, çocuklarımızla korkutmayın bizi ![]() ![]() ![]() ![]() Yılmaz Özdil
![]() |
|