Karşılıksız çek Mi, PKK Mı? |
10-24-2009 | #1 |
delishhhh
|
Karşılıksız çek Mi, PKK Mı?TESLİM olan PKK'lılar törenlerle kahraman gibi karşılanıyorlar Otobüsler üzerinde zafer turları atılıyor Kutlamalar yapılıyor Merak ediyorum, bunlar neyi kutluyorlar? Neyin turunu atıyorlar? DTP'liler hangi zaferden söz ediyorlar? Bize de izah etseler de, bilsek PKK'lıların iki gündür gövde gösterisine dönüştürdükleri, tahrik boyutlarına vardırdıkları teslim olma eylemini televizyonlardan canlı olarak izleyenler, sinir içinde kaldılar O an, akıllarından pek çok şeyin geçtiğini tahmin edebiliyorum Aslında bize yağan tepkiler, duyguların özetini gayet net anlatıyor zaten Bakın, onlardan biri neler diyor: - Karşılama töreninde bir tek halı eksikti maşallah Şimdi ben, karşılıksız çeklerimden dolayı kesinleşmiş hapis cezaları bulunan orta ölçekli bir esnafım Herhangi bir kimlik kontrolünde doğru kodese atılacağım Sen misin iş yapan, KDV yaratan? Ama kelli felli teröristlerimiz kahramanlar gibi memlekete giriyor, gövde gösterisi yapıyorlar 40 yaşındayım ve hiçbir zaman ayrımcı olmadım Ama dünkü manzaradan sonra artık o görünmez duvar; korkarım ki yıkılmamacasına inşa edildi PKK'nın yapamadığını dünkü yaklaşım yaptı Ellerim kırılsaydı da 1 kuruş vergi ödemeseydim Ben böyle düşünüyorum Acaba şehidim olsaydı ne düşünürdüm? Beni hapse atmayın, asın Zaten bundan sonra benden hiçbir şey alamazsınız Kızgın vatandaş haklı Önemli bir dengeden ve bir hassasiyetten bahsediyor ki, o ince çizgi aşıldığında sonuç böyle vahim tepkilere neden olabilir Kabul edelim ki, son olaylar tamamen tahrik unsuru taşıyor Bütün iyi niyet çabalarıyla ve olumlu beklentilerle ters düşüyor Dünyanın her yerinde teröristler teslim olurlar, teslim alınırlar Ama hiçbirinde onlara böyle şölen, tören, zafer turları düzenlenmez Dağdan inen insin, teslim olan olsun Ancak, bunu yaparken milletin gururuyla, acısıyla, duygularıyla oynanmasın Eğer oynanırsa, çeşitli suçlarla ve cezalarla karşı karşıya olan binlerce insan çıkar ve "Aslında ben de PKK'lıyım, ben de dağdan indim, beni de affedin, beni de kahraman gibi karşılayın" der Bu hassasiyete dikkat OSMAN GENCER |
|