![]() |
Sen Beni, Sensiz Bıraktın. |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Sen Beni, Sensiz Bıraktın.Acısı var içimde yarin bıraktığı
yüzüm gülse de içimi acıtan sevdası Keşkelere boğuluyorum bazısı… Keşke Keşke dur diyebilsem, durdurabilsem Keşke sarılılıp sana öylece kalabilsem Ama sen! SEN!!! Sen, kendi çıkmazındasın Oysa biz, biz olabilsek, gecenin keyfine kalsak, asırlarca yalnız birbirimizin olsak… Ama sen, gidince ardından çaresiz Ben, gitme dur! diyemeyen bir aciz Dur diyemedim Kal diyemedim İnan hep bekledim, gelecek dedim, dönecek dedim Geldin, Döndün, Ama sen, hep gittiğin yerde kaldın arkanda ne bıraktığına bakmadan Sende; ben hiç olamadım Hiç giremedim hayatına Direndim, tutunmaya çalıştım uçurum kokan kalbine Hani beni de attın ya, ben o attığın uçurum kenarına tutunuyorum şimdilerde Takvimlere bakar oldum yokluğunda Sayfalarda arar oldum gelirsin diye Aslında giden ben değildim giden, sendin kalan, ben yokluğunla bir başıma hayalinle her akşam… Küsmelerim Çaresizliğimin verdiği bir tepkiydi hep, sana olan özlemime bir sonun beklentisi, yanımda olabilmenin umudu, sol yanımın hevesiydi… Gitmelerinle; sol yanımın acısını katladın sol yanımın yangını körükledin öyle bir yara açtın ki sol yanıma hala kanar hala kapanmaz bekler durur sensizliğinde seni Ben sende imkansızı yaşadım, ben sende çaresizliğimi yaşadım, ben sende hasretliği yaşadım Hani sen, hasretimsin diyorsun ya ben hiç hasretin olmadım ki Ben sen de hiç var olmadım ki, ben senin kalbine hiç doğmadım ki Anlayamadın sen beni, bilemedin bende ki seni Dedim ya; Ben, sende hiç olmadım ki Gelip gitmelerin Gidip kalmaların… Hani hep derdin ya; “Ya sen ya hiç” Sahi öylemiydi? Sahi ben var mıydım? Varoldum mu sende? Yar oldum mu sende? Yaşadım mı hiç gönlünde? Yaşattın mı gönlünce yüreğinde? Ya ben bilemedim, Ya da sen belli etmedin Oysa ben seni hiç bırakmadım Hep sensiz, senle kaldım Ama sen, bıraktın beni uçurumuna sen sen SEN! Sen, beni sensiz bıraktın… alıntı
![]() |
|