![]() |
Büyümeye Çalışıyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Büyümeye ÇalışıyorumkorkuLarımı bağışLa büyümeye çaLışıyoRum içimde binbir teLaşLa , kaNayan yaraLarıma tuz basıyoRum Daha düne KaDar aşk neDir biLMezKen şimdi acılar içinde kıvraNıyorumdaha düne kadar aşk nedir diye sorarken şimdi içimde derin yaRaLar açan o Kelime kuLakLarımda yanKıLanıyor aDetaben aşkı ßöyLe ßiLmezdim benim küçük yüreğimde küçük dünyamda kötüye dair hiçbirşeye yer yokdu iyi bilirdm ben herşeyi masal bilirdim böylesine yaralayacağını üzeceğini nerden bilirdim bilsem severmiydim senikapanmayan ve günden güne daha derinleşen yaralarım var senin açtığın benim ise sarmaya çalıştığım derin yaralar ilk sen kanatmıştın,ilk sen girmiştin bakire gönlüme keşke hiç büyümeseydimm de hep masal bilseydim aşkıkalbim kıRık,içim yıKık duygularım desen darmadağın alt üst oldu herşeyim alında kayßetmişim kenDimi , duygularımı , hayallerimi , kısacası herşeyimibaktığım her gözde , güLen her yüzde sen varsın adeta aDın diLimde dua artıK büyüdüm sanırım daaha iyi anlıyorum herŞeyi ßazı şeyLer benim sandığım kadar masum değilmiş şimdi daha ii anladımmve ben gitmek istiyorum artık senden uzaklra söküp atmak istiyorum seni içimden sessizliğin hakim olduğu yerlerDe kayıpLara karışmak istiyorum ve ben artık korkularımı bi kenara bırakıp gerçeklerle yüzleşerek büyümeye çalısıyorum
alıntı
![]() |
|