Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi > Şiirler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
konuşmayacağım, susarsam

Bir Susarsam, Hiç Konuşmayacağım

Eski 10-22-2009   #1
LAST BREATH

Bir Susarsam, Hiç Konuşmayacağım

Evet çok özledim
Bir bakışını bile özledim
Tadım yok, ne kadar uğraşsam da tadım yok işte
Klavyenin hangi tuşuna bassam özlemim çığlık çığlığa, tutamıyorum ki kendimi,harfler ‘toparla bizi’ diye tehditlerde
Susarsam, biliyorum ki hiç konuşmayacağımKaç mevsim geçti oysaKaç mevsim başlarken ‘bu seferkini kaldıramayacağım artık! ‘ dedim, hepsini kaldırdım yine deBu mudur güç , sensizken yaşamak mıdır, hayata kaldığım yerden devam etmek midir(?) Yüreğimin bir tarafı yanık
Neredesin, kimlerlesin , yaşıyor musun?
Haklıydın, ‘Aşk değil bu, çöldeki salgın’
Eğer eğer, konuşmaktan , senden vazgeçersem biliyorum bir daha hiç konuşmayacağım Böylesi bir suskunluğa ihtiyacım var belki de Ben sustuktan sonra sen gelsen neye yarar ki!
Rüyalarımda, martı nefesiyle yelkeni dolmuş , iskeleme yanaşan kırmızı bir yelkenli var,ben suskunum sadece bakıyorum’Gel gidelim’ diyor
GitmiyorumSusmuşum çünkü
Bir kere susarsam konuşmam bilirsin
Başka başka insanlar vardır hayatında, sen yalnız kalmayı başaramazsın tıpkı bir yüreğin yanında uzun kalmayı başaramadığın gibi
Tenler tenine kazınır, ruhun dayanılmaz gelir ruhlara ve sen gidersinSenin limanın yok sevgili Açık denizlerde gidebildiğin yere kadar gidersinYol bitmez, sen bitmezsin
Seni düşündükçe hala ağlayabiliyorsam, özlemim içimi yakıyorsa, sevdamın uçsuzluğundandır Ben bu sevdayı yarı yolda kaldığımda elimden tutacak bir elin varlığına inanarak yaşamıştım Sen okyanusun bir ucundan el sallarken göremiyorum Duymuyorum seni Sustum

alıntı

Ben olsam ne, olmasam ne ?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com