![]() |
Windows 7 İle Tanışma Zamanı |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Windows 7 İle Tanışma Zamanı![]() WİNDOWS 7 ILE TANIŞMA ZAMANI Kişisel bilgisayarlar bugün Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 7 ile tanışacak ![]() Microsoft, kullanıcıların yeni işletim sistemini öncülü Vista'dan daha çok tercih etmelerini beklerken, Windows 7 yeni çoklu medya uygulamaları ve internette veri depolama özellikleriyle dikkat çekiyor ![]() Vista'nın piyasaya çıkmasından 3 yıl sonra çıkarılan ve beta versiyonları Blackcomb ve Vienna olarak bilinen Windows 7, altı ayrı versiyonuyla çıkıyor ![]() PC kullanıcılarının daha çok Home Premium ve Professional versiyonlarını tercih etmeleri beklenirken, diğer versiyonların gelişmekte olan ülkelerdeki kullanıcılar ile şirket ve kurumsal çalışanları hedeflediği belirtiliyor ![]() Tüm ve en basit versiyonların yazılımı 32 ve 64 bit kullanıma uygun olacak ![]() ![]() ![]() Daha hızlı ve netbook gibi ucuz taşınabilir cihazlarda da çalışacak şekilde tasarlanan yeni işletim sistemi, dokunmatik ara yüzü, el yazısı tanıma özelliği ve çok çekirdekli işlemcilerle çalışabilmeyi destekleyecek ![]() Görev çubuğunda da bazı değişiklikler yapılan yeni işletim sistemindeki bazı yeni özelliklerin Apple'ın Mac bilgisayarlarındaki işletim sistemindekilere benzemesi dikkat çekiyor ![]()
|