![]() |
Anne Dağdan İndi Sıra 2 Oğlunda |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Anne Dağdan İndi Sıra 2 Oğlunda![]() ANNE DAĞDAN INDİ SIRA 2 OĞLUNDA Türkiye'ye dönen 34 kişilik grup içinde 51 yaşındaki Elif Uludağ da vardı ![]() ![]() Oğulları için Kandil'e giden Elif Uludağ, 6 yıl sonra Türkiye'ye döndü ![]() ![]() ![]() İşte, 2003 yılında 'canlı kalkan' olarak gittiği Kandil'de örgüte katılan anne Elif Uludağ'ı 2009'da Silopi'ye sürükleyen süreç: Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinden yıllar önce göç ettiği İskenderun'da Şanlıurfa Birecikli Baki Uludağ (49) ile evlenen Elif Uludağ'ın bu evlilikten Haki (29), Doğan (25), Öner (20) adında üç çocuğu oldu ![]() ![]() ![]() OĞLUYLA AYNI KAMPTA Aile, yıllarca oğullarının hasretini çekti, oğullarından 6 yıl sonra, Elif Uludağ 2003 yılında operasyonların durması için oluşturulan 'canlı kalkan' grubu içinde Kandil'e gitti ![]() ![]() ![]() ![]() "SİZİN İÇİN DE İNİYORUM" Demokratik açılım sürecinde 'barış grubu' oluşturularak Türkiye'ye teslim olunacağını öğrenince hemen başvurdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'BİZİM GİBİ HERKES SÜRECE DAHİL OLUR' Diğer gruplardaki 33 kişiyle birlikte Habur'da teslim olan Elif Uludağ, ifadesini alan özel yetkili savcılar ve sevk edildiği mahkemenin hakimine, "Ben oğullarımı görmek amacıyla dağa gittim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Anne Dağdan İndi Sıra 2 Oğlunda |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Anne Dağdan İndi Sıra 2 Oğlunda![]() ![]()
![]() |
|