![]() |
Kıymet Bilmek İçin Kaybetmek Mi Gerekir ? |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() Kıymet Bilmek İçin Kaybetmek Mi Gerekir ?Kırlangıcın biri, bir gün, bir adama aşık olur ![]() ![]() ![]() Günler günleri takip eder, sonbahar yaklaşır ![]() ![]() Pencereyi açıp temiz havayı teneffüs etmek isteyen genç adam, güzel bir kuşun karşıdaki ağacın bir dalından kendini izlediğini görür ![]() ![]() ![]() 'Ey sevimli adam, ne zamandır ben sana aşığım ![]() ![]() 'Hadi git işine ![]() ![]() Kırgın, küskün bir halde geri dönen Kırlangıç sevilmeden sevebilecek kadar sadık, herşeyi göze alabilecek kadar sevdalıymış adama ![]() ![]() 'Ne olur beni reddetme ![]() ![]() ![]() Fakat adam çok acımasızdır ![]() 'Git işne yahu ![]() ![]() Dertli Kırlangıç tekrar uçar yanlızlık kokan yerlere ![]() ![]() ![]() ![]() Yaz neredeyse bitmek üzeredir ![]() ![]() ![]() 'Bak, yaz bitiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat ne mümkün bu defa da terslenen Kırlangıç tüm ümitleri kırılmış, çaresiz tekrar uçar, gider ![]() ![]() ![]() Uzun süre kuşun gelmediğini fark eden adam yavaş, yavaş fikrini değiştirmeye başlar ![]() 'Ben ne aptal bir adamımım ![]() ![]() ![]() ![]() Kış bitmiş, göçmen kuşlar dönmeye başlamışlar ![]() ![]() ![]() Günler günleri kovalamış, yaz aylarının ortalarına gelinmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Derdini ona anlatıp akıl danışmış ![]() ![]() ![]() 'KIRLANGIÇLARIN ÖMRÜ SADECE ALTI AYDIR OĞUL ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Kıymet Bilmek İçin Kaybetmek Mi Gerekir ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kıymet Bilmek İçin Kaybetmek Mi Gerekir ?![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|