![]() |
Arzu |
![]() |
![]() |
#1 |
LAST BREATH
|
![]() ArzuHala Ama Hala Değerin ve Sevgin Olmasaydı ; Bu Dünya Bu Kadar Yaşanabilir Olmazdı Arzu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Dünya Vermedim mi Sana ? Bir Hayat Vermedim mi Sana ? Ya Sen Ne Yaptın, Ne Verdin Bana ? Evet Sende Çok Şeyler Verdin ![]() ![]() ![]() SEVGİSİZLİK, SAYGISIZLIK, BENCİLLİK, Evet Haklısın Sevmek Zorunda Değildin ! Öylede Yaptın Zaten ! Bir Çok Şey Yaşandı Sadece Adımız Sevgili Değildi Bugün Sevgililer Bile Zor Yaşıyor ! Ama Yok Değil mi, Yine Ben Haksızım Değil mi Arzu ![]() ![]() ![]() Biliyorsun Değilmi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz Değer, Biraz Kıymet Bilseydin Olmaz mıydı ![]() ![]() ![]() Sana Bakarken Bile Kendi Gözlerime Kızan O Yeşil Gözlerimin Hatırına ! Sen Ağlarken Telefonun Ucunda, Sanki İçime Akıttığın O Göz Yaşlarının Hatırına ! Eeee Arzu, Bak Hayat Devam Ediyor Değil mi ? Senin İçin Evet ![]() ![]() ![]() Biliyor musun ? Dünya da En İyi Bildiğim ve En İyi Yaptığım Tek Şey ! Sevmekti, Sevmeyi Bilmekti ![]() ![]() ![]() Artık Kendimden, İnsanlıktan, Yaşamdan ve Seni Sensiz Yaşamaktan Nefret Ediyorum ! Hayatım ve Günlerim Geçiyor Evet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nereye Gittiğini Bilmediğim Bir Yol Var Ayaklarımın Altında ![]() ![]() ![]() Arzu Geçmişi, Yaşananları, Sana Verdiğim Değerin Hatırına ![]() ![]() ![]() Arkamdan Sadece Bir Fatiha Oku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Dünyada Mutluluğu İmkansız Kıldın, Ahirette Yükümü Azalt) Yalvarışım Bitmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgim Hep İçimde, O Yeşil Gözlerimde, Kan Fışkıracak Gibi İçinde Gülümseyen Gözbebeklerimde ! Unutma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi Gün ,,,, Sende Anlayacaksın Biliyorum Bunu Zamanı Ne İleri Nede Geri Sayabilsem ! Keşke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet Haklısın Bu Keşkeler Bile Artık Anlamsız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bi Hakkım Var İse Vermeyeceğim Neden mi ? Ahirete Kim Önce Giderse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni Görmek, Sana Bakmak İnan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahın Yarattığı Herşey Gibi Sende Güzelsin ![]() ![]() ![]() ![]() Senin Tek Farkın ? Benim İçin Çok Ama Çok Özelsin ![]() ![]() ![]() Sadece Bir İsteğim Var Oda Sadece Bir Fatiha ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
|