|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dayanılmaz, hafifliği, kundera, milan, varolmanın |
![]() |
Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği - Milan Kundera |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği - Milan KunderaVarolmanın Dayanılmaz Hafifliği (Çekçe: Nesnesitelná lehkost bytí), Milan Kundera'nın 1982'de yazdığı kitabı ![]() ![]() ![]() Arka kapaktan Ne yapacağını bilemeden bir avlunun karşı tarafındaki duvara dalıp gitmek; bir aşk anında karnındaki inatçı gurultuya kulak vermek; ihanet etmek; ihanetin göz kamaştırıcı yolunu terk edecek gücü kendinde bulamamak; Büyük yürüyüşte kalabalıklarla birlikte yumruğunu havaya kaldırmak; gizlenmiş mikrofonlar önünde espri gösterisi yapmak bu durumların hepsini tanıdım, hepsini yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu: Ne yapacağını bilemeden bir avlunun karşı tarafındaki duvara dalıp gitmek; ihanet etmek; ihanetin göz kamaştırıcı yolunu terk edecek gücü kendinde bulamamak; Büyük Yürüyüş'te kalabalıklarla birlikte yumruğunu havaya kaldırmak; gizlenmiş mikrofonlar önünde espiri gösterisi yapmak - bu durumların hepsini tanıdım,hepsini yaşadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|